به گزارش کردپرس، به نقل از دانشگاه علوم پزشکی آذربایجانغربی؛ کامران دهقان با اشاره به واکسیناسیون دانشجویان اظهار داشت: با توجه به اینکه یکی از سیاستهای مهم وزارت بهداشت در ماههای واکسیناسیون تمام دانشجویان در تمام مقاطع تحصیلی و اولویت با دانشجویانی است که در عرصههای بیمارستانی و بالینی حضور دارند و احتمال تماس با بیماران مشکوک یا مبتلا به کرونا را دارند واکسینه شوند، دانشگاه علوم پزشکی آذربایجانغربی نیز از همان ابتدا تمام ۲۵۵ رزیدنتها را واکسینه کرد.
او با اشاره به واکسیناسیون انترنها افزود: با توجه به احتمال تماس انترنها با بیماران، انترنهای رشته پزشکی هم در اولویت بعدی قرار گرفتند و حدود ۲۶۰ نفر از انترنها (تقریبا تمام انترنها) واکسینه شدند.
معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی آذربایجانغربی عنوان کرد: براساس تصمیمگیری کمیته واکسیناسیون دانشگاه سایر دانشجویان بالینی نیز به ترتیب اولویت و خطری که برای ابتلا به کرونا وجود داشت، واکسینه میشوند که اولویتبندی مصوب بعد از رزیدنتها و انترنها، به ترتیب شامل انترنهای دندانپزشکی بود که با هماهنگیهای لازم واکسیناسیون این گروه نیز آغاز شده است.
دهقان اضافه کرد: اولویت بعدی اکسترنهای پزشکی (دانشجویان حاضر در عرصه پزشکی تحت عنوان کارآموزان پزشکی) بودند که با هماهنگیهای لازم با دانشکده پزشکی، واکسیناسیون این گروه نیز آغاز شد.
او اظهار داشت: محل واکسیناسیون دانشجویان، بیمارستان جامع زنان ارومیه است و واکسیناسیون در این محل در جریان است و با هماهنگی دانشکده پزشکی و معرفی که از بیمارستان دریافت میکنند، همکاران معاونت بهداشت واکسیناسیون را انجام میدهند.
معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی آذربایجانغربی تاکید کرد: اولویت بعدی دانشجویان پرستاری و مامایی (آنهایی که در عرصه حضور دارند) هستند و پس از آنها نیز نوبت به دانشجویان پیراپزشکی میرسد به ویژه دانشجویان در عرصه شامل رشتههای هوشبری، اتاق عمل، رادیولوژی و علوم آزمایشگاهی که واکسینه میشوند.
دهقان بیان کرد: هماهنگیهای لازم نیز برای واکسیناسیون دانشجویان داروسازی که در عرصه بالین حضور دارند انجام و همچنین لیست دانشجویان بهداشت عمومی نیز آماده شده است و براساس اولویت واکسیناسیون انجام میگیرد.
او با اشاره به سهمیه واکسن دانشجویی اظهار داشت: خبر مهم اینکه در روزهای گذشته نامهی اورژانسی تحت عنوان درخواست برآورد تعداد واکسن مورد نیاز برای واکسیناسیون دانشجویان حاضر در عرصههای بالین از طرف معاونت آموزشی وزارت خانه دریافت شد که بلافاصله لیست را تکمیل کرده و ارسال کردیم.
دهقان گفت: لیست دانشجویان پرستاری و مامایی دانشگاه آزاد و پنج دانشگاه اقماری در شهرهای سلماس، نقده، میاندوآب بوکان و مهاباد را درخواست کرده بودند که اینها را نیز استخراج کرده و ارسال کردیم.
او افزود: واکسنهای دانشجویان توسط وزارت خانه در حال تامین است که به اسم دانشجویان دوباره تامین میشود، بنابراین جای نگرانی نیست و اولویتبندی درست براساس تعداد واکسنهای موجود ما در کمیته دانشگاهی واکسیناسیون انجام میشود.
معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی آذربایجانغربی بیان کرد: با تامین واکسنی که از طرف وزارت خانه و همت همکاران دانشگاه برای واکسیناسیون گروههای پرخطر با علم به اینکه گروههای مربوط به معاونت درمان به طور کامل واکسینه شده اند،انجام میشود تا هفته آینده تمام این دانشجویان در عرصه واکسینه شوند.
دهقان گفت: با برآورد دانشگاه و براساس اولویتهای ذکر شده از ۶ دانشکده، تعداد چهار هزار و ۶۰۰ واکسن برای دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی استان و ۵۰۰ عدد نیز برای دانشگاه آزاد درخواست کردیم.
او خاطرنشان کرد: تمام دانشجویانی که در عرصههای بالین حضور دارند شامل دانشجویان پزشکی و دندانپزشکی در اولویت و پس از آنها دانشجویان پرستاری، مامایی و پیراپزشکی و حتی دانشجویان PHD و ارشدی که در آزمایشگاه هرگونه تماس با بیماری یا بیمار داشته باشند، واکسن دریافت میکنند.
نظر شما