اما و اگرهای بستریهای کرونا در قروه/ حال عمومی بیمار معیار بستری است

سرویس کردستان- میزان بستریهای کرونا در قروه در حالی روند صعودی به خود گرفته که بررسی ها نشان می دهد همه افراد بستری شده در بیمارستان مثبت نیستند و همین صدای اعتراض مردم را درآورده است.

به گزارش خبرنگار کردپرس، مدتی است میزان بستریهای مبتلا به کرونا در بیمارستان شهید بهشتی قروه روند صعودی گرفته و همزمان با تعداد کل مبتلایان به جلو پیش می رود. همین آمار بالای بستری ها باتوجه به وضعیت تنها بیمارستان در قروه و ظرفیت محدودی که دارد باعث شده تا شهرستان در وضعیت قرمز به سر ببرد.

هرچند همان اوایل شیوع بیماری کرونا این معضل هم وجود داشت اما به گونه ای نبود که منجر به پر شدن تخت های بخش کرونا در بیمارستان شود، درست مثل الآن که جدای از بخش اولیه که برای بیماران کرونا تعیین شده بود بخش دیگری را هم در بیمارستان تخلیه و برای بیماران کرونا اختصاص داده اند.

در واقع براساس اظهارات شهروندانی که با علایم کرونا به بیمارستان مراجعه کرده اند و دستور بستری در بخش کرونا را گرفته اند به نظر می رسد تمامی دستور بستری بیماران توسط پزشکان متخصص صورت می گیرد آن هم تنها با یک علامت که بعدها پس از آمدن پاسخ تست (CPR) مشخص شده این افراد مبتلا به کرونا نبوده اند! و همین مسئله بارها مورد اعتراض شهروندان قرار گرفته و گاهی اوقات هم بوده که پس از بستری فردی که پاسخ تست آن منفی شده، به دلیل اینکه در بخش کرونا بوده پس از آن مبتلا گشته و حتی فوت شده اند!

هرچند بارها عوامل درمانی در بیمارستان پاسخ خود را در این زمینه به خبرنگار کردپرس چنین اعلام کرده اند که «پزشک وقتی تشخیص دهد بیمار نیاز به بستری دارد نمی توان ریسک کرد و دستور را انجام نداد، نمی شود بیماری که مشکوک است را تا رسیدن جواب تست بگذاریم برود؛ چون خطر دارد و امکان ناقل بودن آن هست، بنابراین بستری کردن او در حال حاضر بهترین راه حل است!» اما به نظر می رسد ریسک بستری کردن بالاتر از قرنطینه خانگی است چرا که از یک طرف تخت ها بی دلیل پر می شوند و از طرف دیگر خود این کار عامل بیمار شدن آن افراد می شود.

در هر صورت این معضل تا جایی پیش رفت که افکارعمومی را نگران و حتی صدای فرماندار شهرستان قروه را هم درآورد. به طوری که «حسین الماسی» در نشست اخیر ستاد مقابله با کرونا نسبت به این مسئله هشدار داد و خواستار دقت جدی برای بستری ها شد.

او خطاب به متولیان بیمارستان اخطار داد که باید بستری ها دقیق باشد و جان مردم به خاطر شک و تردید به خطر نیافتد و متخصصان باید واقعاً توجه داشته باشند که چه افرادی نیاز به بستری دارند.

سخنان فرماندار قروه اما از نظر رئیس بیمارستان قابل قبول نیست. «مهدی زند» همان پاسخی را دارد که همکارانش بارها اعلام کرده اند. «پزشک برای بستری حال عمومی بیمار را نگاه می کند. مواردی هست که بیمار حال عمومی اش خوب است اما امکان دارد بعداً به مرحله پیشرفت بیماری برسد لذا در اینجا تشخیص پزشک بستری کردن اوست تا جلوی پیشرفت بیماری گرفته شود.»

به گفته او پزشک حال بیمار را در اولویت قرار می دهد تا دو پروسه پیشرفت بیماری یا در حال پیشرفت را لحاظ کند. «در واقع این نیست که هر بیمار مثبتی را هم پزشک بستری کند. افرادی که علایم پیشرفت بیماری یا در حال پیشرفت را داشته باشند بستری می شوند و اصلی ترین هدف ما این است که به سطح پیشرفته نرسد.»

با این وجود همان طور که گفته شد نیاز است در زمینه بستری بیماران تجدیدنظر شود چرا که تنها یک اشتباه کوچک می تواند مشکل بزرگی را به بار بیاورد مشکلی که بارها پیش آمده است به طوری که گاهی اوقات افراد به محض شنیدن دستور بستری حاضر به ادامه درمان خود نبوده و از ترس اینکه امکان دارد بعداً تست آنان منفی باشد و به گفته خودشان بی دلیل بستری بشوند، دیگر به بیمارستان مراجعه نمی کنند.

بنابراین نیاز است این ترس و وحشت از بیمارستان قروه با نظارت و دقت بیشتر پزشکان متخصص برداشته شود و این بستری های مشکوک از بیماران مبتلا جدا گردند./

* گزارش: زیبا امیدی فر

کد خبر 941

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha