به گزارش کردپرس، حجت الاسلام والمسلمین سید مهدی قریشی اظهار داشت: میزان زکات فطره سه کیلو قوت غالب افراد در نظر گرفته شده است. در منطقه ما قوت غالب، نان و گندم بوده و دفتر رهبر معظم انقلاب، زکات فطریه امسال را مبلغ ۲۰ هزار تومان را برای هر فرد اعلام کرده است .
او با اشاره به اینکه پرداخت زکات فطره بر سرپرست خانوار واجب است، افزود: وجوب پرداخت زکات فطریه پایان ماه رمضان بر شخص سرپرست خانواده و افراد تحت تکفل اش ، از اذان مغرب آخرین روزماه مبارک رمضان آغاز می شود.
نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی و امام جمعه ارومیه گفت: فردی که در نماز عید فطر شرکت می کند، باید پیش از نماز این زکات را پرداخت کند و کسی که توفیق شرکت در نماز را ندارد، تا اذان ظهر برای پرداخت زکات فطریه فرصت دارد.
زکات فطریه در مهاباد ١٥ هزار تومان اعلام شد
ماموستا عبدالسلام امامی، امام جمعه مهاباد نیز گفت: مجمع روحانیون این شهرستان میزان زکات فطریه روزهداران را در سال جاری برای هر نفر ۱۵۰ هزار ریال تعیین کرده است.
او اظهار داشت: اعضای مجمع روحانیون این شهرستان همچنین میزان کفاره فدیه برای هر روز را ۱۰۰ هزار ریال تعیین کردند.
امامی با تاکید بر اینکه این مبلغ حداقل زکات فطریه است، اضافه کرد: با توجه به وضعیت نامناسب معیشت مردم و اینکه زکات فطریه و کفاره فدیه به خانوادههای نیازمند پرداخت میشود مومنان توانمند و خانوادههایی که استطاعت مالی بیشتری دارند، میتوانند بیشتر از این مبلغ را به نیازمندان پرداخت کنند.
امام جمعه مهاباد اظهار داشت: پرداخت زکات فطریه واجب بوده و تنها مختص روزهداران نیست و افرادی که در ماه رمضان امسال به هر دلیل روزه نگرفتهاند نیز مکلف به پرداخت آن هستند.
ماموستا امامی گفت: فلسفه پرداخت زکات فطریه کمک به خانوادههای نیازمند و بیبضاعت جامعه است از این رو این کمکها باید قبل از عید سعید فطر پرداخت و به دست خانوادههای نیازمند برسد.
نظر شما