مدارس «شافعی» مهاباد و «امیر کبیر» خوی در مسیر تبدیل به شناسنامه فرهنگی ایران

سرویس آذربایجان غربی- معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش آذربایجان غربی گفت: دو مدرسه "شافعی" مهاباد و مدرسه "امیر کبیر" خوی در مسیر تبدیل شدن به مدارس ماندگار هستند. این مدارس در جهش علمی کشور نقش داشته و از سوی دیگر دارای قدمت بالایی در فعالیت خود هستند و عمری بیش از نیم قرن دارند.

به گزارش کردپرس، به نقل از آموزش و پرورش؛ بابک حشمت، در این خصوص افزود: مدارس ماندگار شناسنامه فرهنگی استان هستند که براساس مصوبات شورای عالی آموزش و پرورش شناسایی و ثبت می شوند.

او اضافه کرد: این مدارس مدارسی هستند که در جهش علمی کشور نقش داشته و از سوی دیگر دارای قدمت بالایی در فعالیت خود هستند و عمری بیش از نیم قرن دارند، این مدارس ویژگی‌های مختلفی دارند که باعث می‌شود لقب ماندگار بگیرند.

حشمت بیان کرد: مدارس ماندگار این امکان را دارند تا با فراهم آوردن شرایط مناسب تحصیلی برای افراد مستعد و خلاق و استفاده بهینه از امکانات و قابلیتهای موجود از تجارب ارزنده فارغ‌التحصیلان خود بهره‌مند شوند و به عنوان الگویی مناسب و پیشرفته در زمینه‌های آموزشی و تربیتی به سایر واحدهای آموزشی نیز معرفی می‌شوند.

معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش آذربایجان غربی با اشاره به شاخص های انتخاب این مدارس گفت: قدمت و سابقه آموزشی بیش از نیم قرن، داشتن اعتبار و پیشینه درخشان علمی، فرهنگی و تاریخی در سطح ملی و بین المللی، برخورداری واحد آموزشی از امتیازاتی نظیر مؤسسانی دارای شخصیتی معنوی و شاخص یا سابقه فعالیت چهره‌های برجسته و ممتاز در واحد آموزشی، داشتن فارغ التحصیلان برجسته علمی، فرهنگی و اجتماعی، داشتن فعالیت موفق آموزشی، علمی عملی و فرهنگی در سالهای اخیر از آن جمله است.

او ادامه داد: همچنین موفقیت دانش‌آموختگان این مدارس در مسابقات عملی و علمی، موفقیت فارغ التحصیلان واحد آموزشی در دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی، رعایت معماری بومی و محلی و انطباق فضای فیزیکی مدرسه با شاخصهای سازمان میراث فرهنگی، موقعیت مناسب جغرافیایی و امکان توسعه مدرسه با توجه به موقعیت منطقه از شاخصهای انتخاب این مدارس به شمار می رود.

معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش استان تصریح کرد: مدارس ماندگار به‌دلیل برخورداری از ویژگی‌های مطرح شده، امکان عملیاتی‌کردن برخی تصمیمات بزرگ ملی در حوزه تعلیم و تربیت، مانند اجرای بخشی از سند تحول بنیادین، تبدیل آن به مرکز نمایش توانمندی‌ها و انتظارات ملی و توسعه صنعت گردشگری، تبادل نظر در زمینه مسائل و مشکلات آموزشی و تبدیل شدن به‌عنوان الگویی مناسب و پیشرفته در زمینه‌های آموزش و پرورش را دارند.

حشمت در پایان گفت: مدارس ماندگار هویت نظام تعلیم و تربیت یا شناسنامه فرهنگی کشور هستند که توسعه و تقویت آن می‌تواند به عنوان نخستین نمادهای نظام آموزشی و الگوی موفق مدارس امروزی، باشد.

کد خبر 9703

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha