۷۰۲ پروژه مخابراتی در کردستان به بهره برداری رسید/برخورداری ۵۴۴ روستا از اینترنت

سرویس کردستان - مدیر مخابرات منطقه کردستان از افتتاح و بهره برداری از ۷۰۲ پروژ مخابراتی در این استان طی سال ۱۳۹۹ خبر داد و گفت: در سال جاری نیز پروژه های دیگری در زمینه های مختلف کاری این شرکت به بهره برداری می رسد.

به گزارش کُرد پرس، آزاد حکمت سه‌شنبه در نشست خبری با خبرنگاران کردستان که به مناسبت روز جهانی مخابرات و جامعه اطلاعاتی برگزار شد، اظهار کرد: در سال ۹۹ در تمامی بخش های مخابراتی در کردستان ۷۰۲ پروژه به بهره برداری رسید.

وی با بیان اینکه علیرغم تمامی محدودیت‌ها در سال گذشته یک هزار و ۴۱۲ میلیارد ریال سرمایه‌گذاری در حوزه مخابرات استان کردستان انجام شد، افزود: در بخش سیستم‌های مخابراتی و توسعه سیار نیز سرمایه‌گذاری زیادی شده است.

مدیر مخابرات منطقه کردستان ادامه داد: در حوزه سیستم های مخابراتی در سال گذشته ۳۰۵ میلیارد ریال در بخش ثابت و ۱۰۷ میلیارد ریال در بخش سیار سرمایه گذاری صورت گرفته است.

حکت با بیان اینکه در بخش فیبر نوری نیز در استان کردستان در سال گذشته ۳۶ میلیارد ریال سرمایه گذاری صورت گرفته است که بیشترین سرمایه گذاری مربوط به مناطق روستایی بوده است، یادآور شد: همچنین در بخش انتقال که یکی از زیرساخت های مهم در بخش مخابرات است، در سال قبل ۱۲۴ میلیارد ریال فعالیت و کار صورت گرفته است.

وی با بیان اینکه در سال گذشته ۲۲۳ کیلومتر فیبرنوری روستایی کردستان انجام شده است، بیان کرد: در بخش شهری و بین شهری نیز در سال قبل ۳۴ کیلومتر فیبر نوری اجرا شده است.

مدیر مخابرات منطقه کردستان از سرمایه گذاری ۱۰۵ میلیارد ریالی در بخش سیستم های مخابراتی خبر داد و گفت: تنها در این بخش در یک سال ۲۷ هزار پورت و شماره در سطح استان به تکنولوژی روز تجهیز شده است و در این بخش ۶۷ مرکز روستایی در سراسر استان نیز به روزرسانی شده است.

حکمت در بخش دیگری از سخنان خود مصرف اینترنت استان در پیک مصرف را ۲۶ گیگ عنوان کرد و اظهار کرد: برای اینکه مشکلی ایجاد نشود پهنای باند استان به 50 گیگ افزایش یافته است.

وی با بیان اینکه شرکت مخابرات هیچ گونه وظیفه ای در راستای اینترنت روستایی ندارد، افزود: علیرغم این وضعیت ما در حال حاضر ۵۴۴ روستای کردستان را به اینترنت پرسرعت متصل کرده ایم.

مدیر مخابرات منطقه کردستان ادامه داد: در حد فاصل امسال نیز چهار روستای استان با ۳۹ میلیارد ریال اعتبار از اینترنت ADSL برخوردار شده‌اند و این روند ادامه خواهد داشت.

حکمت با بیان اینکه با بیش از یک هزار میلیارد ریال سرمایه‌گذاری ۱۳۶ سایت روستایی و بین شهری استان ارتقا یافت، یادآور شد: ۱۴۸ سایت اینترنت 4G در نقاط شهری نیز ارتقا یافت که مردم بتوانند از اینترنت با کیفیت بالا برخوردار شوند چرا که در حال حاضر اکثر خدمات و کارها در بستر اینترنت انجام می‌شود.

وی در پایان سخنان خود بیان کرد: یکی از معدود مشکلات این شرکت در راستای توسعه زیرساخت های مخابراتی، کمبود منابع مالی است چرا که از سال ۸۴ تاکنون نرخ تعرفه‌های مخابراتی افزایش پیدا نکرده و اکنون هزینه‌ها و درآمدهای مخابراتی با هم همخوانی ندارد در حالیکه هزینه‌ها به نسبت گذشته افزایش قابل‌توجهی داشته است.

کد خبر 9938

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha