سرویس آذربایجان غربی- رئیس اتحادیه خواربارفروشان شهرستان بوکان خواستار عدم صدور مجوز فروشگاه های جدید زنجیره ای در این شهرستان شد.

به گزارش کردپرس، یونس عباسی در گفت وگو با روابط عمومی اتحادیه خواربارفروشان با اشاره به مشکلات به وجود آمده برای واحدهای صنفی خرده فروشی از سوی فروشگاههای زنجیره ای، گفت: هر چند که ایجاد فروشگاههای زنجیره ای امر مثبتی می باشد منتهی در شهرهای کوچک همچون شهرستان بوکان که جوانان با سرمایه ی خود و یا هر بهره مندی از تسهیلات بانکی آن هم با سود بالای ۱۸ درصد و یا فروش اموال خود اقدام به ایجاد واحد صنفی می نمایند ، فروشگاه های زنجیره ای در هر منطقه که ایجاد می گردند تعداد کثیری از واحدهای صنفی آن منطقه ورشکسته – تعطیل و همین امر سبب ابطال پروانه کسب و حذف شغل می گردد.

رئیس اتحادیه خواربارفروشان افزود: با توجه به اینکه هم اکنون در شهرستان بوکان تعداد ۱۱ فروشگاه زنجیره ای مشغول به فعالیت می باشند و از سوی دیگر تعداد قابل زیادی واحد صنفی در روستاها – شهر سیمینه و شهرستان بوکان مشغول به فعالیت هستند و هیچ گونه کمبودی در خصوص تامین مایحتاج شهروندان وجود ندارد.

عباسی در ادامه درخواست کرد: مسئولین شهرستان و استان جهت حفظ شغل های ایجاد شده مجوز فروشگاه های جدید زنجیره ای صادر نکنند.

وی در ادامه به عدم نقدینگی واحدهای صنفی اشاره کرد و گفت: مورد انتظار است اگر چنانچه برای صنوف تولیدی تسهیلات کم بهره اختصاص یابد صنوف توزیعی و خدماتی نیز مد نظر واقع گردند.

عباسی خواستار چاره اندیشی برای بیمه واحدهای صنفی شد و اظهار کرد: با توجه به سابقه چندین ساله اعضای تحت پوشش و عدم برخورداری از هر گونه بیمه و همچنین عدم توان حق بیمه بصورت اختیاری ، تقاضا داریم که در اصلاحیه جدید قانون نظام صنفی به نحوی برای بیمه تأمین اجتماعی چاره اندیشی گردد.

وی افزود: با توجه به اینکه اکثریت متصدیان واحدهای صنفی طی چندین سال أخیر و با سرمایه خود اقدام به تأسیس واحد صنفی نموده اند و از سوی دیگر برای برآورده کردن نیاز مشتریان به انواع کالا های متنوع با عدم نقدینگی مواجه و به همین سبب دچار مشکلاتی از قبیل: برگشت چک – برگشت کالا به کارخانه یا نمایندگی ها – تعطیلی واحد صنفی و ورشکستگی گردیده اند.

رئیس اتحادیه خواربارفروشان شهرستان بوکان افزود: مورد انتظار است که واحدهای صنفی تحت پوشش اتحادیه نیز همچون واحدهای تولیدی مورد حمایت مالی و وام های کم بهره قرار گیرند و تعرفه برق مصرفی خواربارفروشان همچون واحدهای تولیدی محاسبه گردد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha