به گزارش خبرگزاری کردپرس، دکتر محمد نوذری، در این نشست که صبح امروز با هدف کنترل و کاهش آسیب اجتماعی خودکشی در استان، برگزار شد، عنوان کرد: برنامههای جلوگیری از خودکشی باید اقدام محور باشد.
وی با تأکید بر این که برای مقابله اثرگذار با این آسیبها نیازمند مشارکت همگانی هستیم و تأکید بر برنامهریزی دقیق در جهت کاهش خودکشی، ابراز کرد: این برنامههای اقدام محور باید در کوتاهترین زمان بهصورت عملی و عملیاتی اجرا شوند.
نوذری با توضیح این که سند توسعه اجتماعی در قالب سه طرح از جمله خودکشی به وزارت کشور ارسالشده است، خاطرنشان کرد: تدوین سند توسعه اجتماعی راه را برای عملیاتی کردن نتایج تحقیقات فراهم می کند و با تصویب آن زمینه عملیاتی کردن نتایج تحقیقات فراهم میشود.
او با بیان این که سند توسعه اجتماعی در سه برنامه کوتاهمدت، میانمدت و بلندمدت تدوین و اجرا میشود، افزود: یکی از راهبردهای اصلی ما در نحوه رویارویی با عوامل اجتماعی، آسیب های اجتماعی و بهره برداری از ظرفیت های موجود سند توسعه اجتماعی است.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری ایلام با تأکید بر عملیاتی کردن نتایج پژوهش ها و مطالعات انجام شده در حوزه اجتماعی، تصریح کرد: در این حوزه تحقیق ها، پژوهش ها و مطالعات بسیار زیادی انجام شده است اما امروز نیازمند اتخاذ راهبردی جدید هستیم و آن شیفت از حوزه تئوری به عمل است.
نوذری یادآور شد: عدم طرح و برنامه عملیاتی و آموزشی و توانمندسازی خانواده ها بویژه سنین ۱۵ تا ۲۵ سال در جهت کاهش مشکلات اجتماعی وخودکشی از نقاط ضعف مسئولین ذیربط می باشد.
نظر شما