به گزارش خبرگزاری کردپرس، مدیر ستاد اقامه نماز استان در این اجلاس با بیان این که در شیوهها و مهارتهای ترویج نماز مشکل داریم، گفت: امروز شیوههای قدیمی ترویج نماز منسوخ شده است و جوابگوی نسل امروز ما نیست.
فیضاله رضایتی گفت» حتی تفکرات نو در شیوههای کهن نیز جوابگو نیست و باید صاحبان خرد و اندیشه، شیوهها و مهارتهای نوینی برای ترویج نماز به جامعه عرضه کنند.
وی عنوان کرد: متأسفانه امروز مساجد ما خالی از حضور جوانان است و به مساجد سالمندان شباهت پیدا کرده و جای نشاط و شور جوانان در مساجد خالی است.
رضایتی از تلاش دستگاهها و مساجد و امامان جمعه در راستای ترویج نماز در ایام اربعین نیز تشکر کرد.
سهم دین در جامعه دانشگاهی ایلام بالاست
پروفسور علیاکبری، رییس دانشگاه ایلام نیز در این اجلاس نماز را امالفرائض خواند و عنوان کرد: در کنار توجه به فعالیتهای علمی، دانشگاه ایلام به فعالیتهای مذهبی، سیاسی و فرهنگی هم توجه دارد و مسجد دانشگاه ایلام شلوغترین مسجد ایلام در ایام اعتکاف است.
وی افزود: افتخار ما در دانشگاه ایلام این است که در عزای امام حسین(ع) اگر اعضای یک تشکل سیاسی نوحهی آن را میخواند، تشکل سیاسی مقابلش سینهی آن را میزند.
با زور نمیشود کسی را نمازخوان کرد
نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه ایلام نیز در این اجلاس گفت: باید در مورد ترویج نماز در جامعه فرهنگسازی کرد و با زور نمیشود مسائل اعتقادی و مذهبی را به دیگران تزریق کرد.
حجتالاسلام الهنور کریمی تبار ابراز کرد: اگر ما مسئولان، مدیران و اساتید در نماز الگو باشیم، جوانان و نوجوانان ما هم در بحث نماز فعال خواهند شد، کارکرد مسجد باید فراتر از آن بعُدی باشد که ما تاکنون بهصورت سنتی در مساجد داشتیم، با اجبار هم نمیشود فرزندان را به نماز دعوت کرد و باید بهگونهای رفتار و فرهنگسازی شود که فرزندان خود بگویند ما را برای نماز صبح بیدار کنید.
وی تأکید کرد: نماز نیاز ضروری جامعه ماست، اگر در شرایط کنونی در دنیا نگرانی و اضطراب وجود دارد و در استان ما ضریب خودکشی بالاست راهحل قرآن کریم این است که به خدا و نماز پناه ببریم.
استاندار ایلام نیز در چهارمین اجلاس استانی نماز گفت: کسی که نماز میخواند، وقتشناس است، هر کاری در زمان خود انجام شود آثار و برکات خود را خواهد داشت، کسانی که نماز را سر وقت میخوانند بهطور قطع کار و اموراتشان را بهموقع و سر وقت انجام میدهند.
نظر شما