توافق سه جانبه برای رونق تجارت گوشت و نهاده های دام و طیور در آذربایجان غربی

سرویس آذربایجان غربی- توافق سه جانبه بین سازمان دامپزشکی کشور، استانداری آذربایجان غربی و منطقه آزاد ماکو به منظور رونق صادرات و تجارت گوشت قرمز و نهاده ها و داروهای دامی در منطقه شمال غرب کشور انجام گرفت .

به گزارش کردپرس، رییس سازمان دامپزشکی کشور در نشست خبری با اصحاب رسانه گفت: بر اساس این توافق سه جانبه و با استفاده از ظرفیت های گمرکی شمال غرب کشور، ما در زمینه قرنطینه، واردات، نظارت های بهداشتی و صدور مجوزهای لازم به شبکه دامپزشکی منطقه آزاد ماکو تفویض اختیار کرده ایم.

علیرضا رفیعی پور افزود: همچنین با رییس منطقه آزاد ماکو توافق کردیم که به توسعه آزمایشگاه های آن منطقه، افزایش نیرو و تجهیزات حوزه قرنطینه ای کمک کنیم تا از طریق این مرز مهم بتوانیم نهاده های استراتژیک مورد نیاز را همچون ذرت، گوشت قرمز، کنجاله، واکسن، مواد اولیه فرآورده های مواد بیولوژیک تامین کنیم.

وی با بیان این که استان آذربایجان غربی ایران را به اروپا متصل می کند، اظهار کرد: ما می توانیم از طریق کریدورهای زمینی، هوایی، ریلی و دریایی مرزی آذربایجان غربی در حوزه اقتصادی و تجاری به ویژه بعد از موضوع برجام بهره بگیریم.

در این نشست، استاندار آذربایجان غربی نیز گفت: این استان دروازه عبور ایران به اروپا، ترکیه و قفقاز است و از طریق مرزهای استان می توانیم نیازهای اساسی کشور را در شرایط خاص تامین کنیم.

محمد مهدی شهریاری افزود: با توافقاتی که با سازمان دامپزشکی کشور انجام دادیم، مقرر شده زیر ساخت های صادرات و واردات محصولات و نهاده های دامی آماده و محدودیت ها برطرف شود.

در ادامه این نشست مدیر عامل منطقه آزاد ماکو اذعان داشت: این منطقه بزرگترین منطقه آزاد کشور است که از طریق دو مرز و گمرک های آن ایران را به اروپا، آذربایجان و جمهوری خودمختار نخجوان، قفقاز و سایر کشورهای آسیای میانه متصل می کند.

غلامرضا سلیمانی افزود: توسعه زنجیره گوشت از اولویت های ما در این منطقه است و در این راستا باید از ظرفیت های تجاری و گمرکی ماکو استفاده کنیم. همچنین توافق شده که زیر ساخت های تبدیل گمرک بازرگان و نخجوان به عنوان ترمینال های ورود دام زنده و نهاده های دامی شکل گیرد.

کد خبر 101366

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha