به گزارش خبرنگار کردپرس به نقل از روابط عمومی دانشگاه، در این نشست حیدری شهردار منطقه سه جعفرآباد و رئیس مجمع، اظهار داشت: کانون سلامت محله با مشارکت ارگان های ذیربط گام مهمی درجهت ارتقاء سطح سلامت محله برداشته است .
سیابانی مسئول مرکز خدمات جامع سلامت جعفر آباد و دبیر مجمع نیز از مجمع سلامت محله به عنوان نمونه ای از مشارکت مردم و همکاری بین بخشی یادکرد، تا بتوان مشکلات محلات را اولویت بندی و در جهت رفع آنها قدم برداشت.
دکتر سمیعی رئیس اداره همکاری های بین بخشی و توسعه پایدار معاونت اجتماعی نیز در این نشست، اجتماعی شدن سلامت را رویکرد نوین مدیریتی برای سلامت دانست و گفت: برای این مهم به مشارکت همه مردم و آحاد جامعه نیاز داریم و در همین راستا جهت حل معضلات مرتبط با محله نیازمند تشکیل کار گروه هایی در این زمینه هستیم.
تشکیل کارگروه های تخصصی ترافیک و حوادث ترافیکی، توسعه اشتغال وکارآفرینی، سلامت و بهداشت محیط، سلامت روان و مادر و کودک از مصوبات این جلسه بود. همچنین مقرر گردید در صورت نیاز کار گروه های مرتبط و مورد نیازدیگری نیز تشکیل شود.
درپایان این نشست کارگروه اشتغال و کارآفرینی به سرپرستی دکترخالدی عضو هئیت علمی دانشگاه اقدامات اولیه خود را پس از تشکیل کارگروه با پی گیری و شناسایی گروه های همیار مرتبط کلید زدند.
نظر شما