مدیران ناکارآمد ایلام کنار گذاشته شوند / فرج صیدمحمدی

سرویس ایلام - اکنون که دو ضلع تصمیم‌گیر و تصمیم‌ساز استان حداقل در کنار هم هستند و در حد یک فالوده خوردن در یک غروب دل‌انگیز در پایتخت با هم هستند مدیران نیز بکوشند و تمام تلاش خود را برای بهره‌گرفتن از این ظرفیت بزرگ به‌کار گیرند.

به گزارش خبرگزاری کردپرس، مدیریت علم استفاده بهینه از منابع انسانی و مادی است و نتیجه‌ی مدیریت مطلق نیست و به دلیل فراز و فرودهای دوران مدیریت و وجود قوانین و دستورالعمل‌های دست و پاگیر و توسعه‌گریز موجب می‌شود تا به صورت مطلق عنوان نشود که یک مدیر حتما موفق خواهد بود یا موفق نخواهد بود و داشتن نگاه سیاه و سفید در مورد مدیریت به خطاست.

بی‌مبنا نیز نمی‌باشد که بسیاری از کارشناسان حوزه‌ی مدیریت معتقدند اصلی‌ترین مشکل کشور مدیریتی و عدم بروز رسانی قوانین توسعه‌ای بر اساس شرایط روز کشور و دنیاست.

بیشترین اختلاف مابین قاسم سلیمانی دشتکی استاندار ایلام و جلال میرزایی نماینده استان در مجلس بر سر مدیران بوده است و در این راستا برخی از مسئولین و مدیران موفق جابجا شدند و برخی از مدیران ضعیف ماندگار شدند که حاصل همین اختلاف‌افکنی‌ها بوده است.

استاندار ایلام می‌گوید: از مدیران موفق حمایت خواهم کرد و تا زمانی که تغییر منتج به انتخاب یک مدیر بهتر نشود تصمیمی مبنی بر جابجایی نخواهد گرفت، این بدان معناست که استاندار ایلام بر اساس شناخت و میزان رضایت‌مندی و بهره‌روری مدیران تصمیم می‌گیرد و عقلانیت حاکم است و البته تردید و باقی‌ماندن در شرایط فعلی صرفا مدیران ناکارامد را تثبیت خواهد کرد.

جلال میرزایی نماینده‌ی استان نیز معتقد است انتخاب مدیران بایستی بر اساس شایسته‌سالاری، آینده‌نگری و شاخص‌های توانمندی و تجربه صورت گیرد و آرمان‌هایی برای این انتخاب مد نظر دارد که چنانچه این آرمان‌ها واقع‌بینانه و بر اساس شرایط استان باشند در جایگاه ناظر بر اجرای قانون می‌تواند مفید واقع شود.

اکنون که دو ضلع تصمیم‌گیر و تصمیم‌ساز استان حداقل در کنار هم هستند و در حد یک فالوده خوردن در یک غروب دل‌انگیز در پایتخت با هم هستند مدیران نیز بکوشند و تمام تلاش خود را برای بهره‌گرفتن از این ظرفیت بزرگ به‌کار گیرند.

میرزایی و کاظم‌زاده عضو کمیسیون تلفیق بودجه مجلس هستند و مدیران دولتی و عمومی غیر دولتی از پتانسیل آنها برای تخصیص حداکثری و البته افزایش بودجه‌ی ملی استفاده کنند که استان با این وضعیت فعلی بودجه در سال ۹۸ ره‌یافتی به جز ایستایی و سکون نخواهد داشت.

مدیران از این فرصت‌‌ها استفاده نمایند و به جای ثبت عکس‌های روزانه و انتشار در اینستاگرام، در هنگام افتتاح پروژه‌ها هورا بکشند و رسانه‌ها را دعوت نمایند تا اطلاع‌رسانی مناسبی داشته باشند که مردم از این سلفی‌گرفتن‌های مدیریتی در تهران و ایلام خسته شده‌اند.

برخی نیز سعی در ایجاد حس بی‌اعتمادی و بدبینی نسبت به مجلس و دولت دارند که خروجی آن عقب‌گرد اقتصادی و اجتماعی است و هر چند اکثر مردم به دلیل شرایط بغرنج اقتصادی به مجلس و رفتارهای متناقض نمایندگان از جمله رفتار ناپسند نماینده‌ی سراوان و استیضاح‌های بی‌نتیجه و پس‌گرفتن‌‌های بی‌موقع آنها که منتج به انتخاب وزاری ناکارامد شده است، نقد دارند اما همین مجلس قانون منع به‌کارگیری بازنشستگان را به تصویب رساند، CFT و FATF را مصوب نمود و از همه مهم‌تر در تصویب برجام عملکرد بسیار موفقی داشت و معتقدیم به زعم نقدهای فراوان اما هنوز هم به این مجلس می‌توان امیدوار بود.

مدیران کل، فرمانداران و رؤسای سازمان‌های دولتی نیز به عنوان کارگزاران دولت و نمایندگان عالی وزارت‌خانه‌های دولت تدبیر و امید در استان بایستی همت کنند و فقط مجری دستورالعمل‌ها و آیین‌نامه‌های داخلی نباشند و با خلاقیت و نوآوری با ارائه‌ی طرح‌های توجیهی که می‌تواند اعتبارات ملی قابل توجهی به استان اختصاص ‌دهد را پیگیری و مطالبه نمایند و نتیجه‌ی عملکرد آنها به همراه پیگیری‌های مستمر استاندار ایلام را می‌توان در سطح بازار و جامعه دید و بخشی از میزان رضایت‌مندی مردم در گرو عملکرد مثبت و قابل قبول این دولتمردان در استان است.

بنابراین دولت و مجلس در استان می‌بایست بخش عظیمی از اختلافات خود را فدای شایسته‌سالاری و انتخاب بهتر مدیران نمایند و ضمن تقویت مدیران ریسک‌پذیر و موفق، مدیران بی‌انگیزه دستگاه‌های راکد که اولویت آنها دغدغه‌مندی و توسعه استان نیست را جابجا نمایند.

مردم منتظر هستند اولین دستپخت و نتیجه آشتی دولت و مجلس در ایلام با سردمداری قاسم سلیمانی و جلال میرزایی را ببینند و کنار گذاشتن مدیران ضعیف خواست عمومی است.

نویسنده: فرج صیدمحمدی، روزنامه نگار ایلامی

کد خبر 103108

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha