استانداران ادوار تجربه‌ی هزارساله‌ی خود را به ایلام آوردند

سرویس ایلام - تعدادی از اعضای مجمع استانداران ادوار ایران و چند تن از استانداران اسبق ایلام تجربه هزار ساله خود را به این استان آوردند و در چند برنامه مختلف به بیان نظرات و پیشنهادات خود در مورد توسعه استان، اربعین، نفت و گاز و غیره پرداختند.

به گزارش خبرگزاری کردپرس، استانداران ادوار بیش از 250 نفر هستند که هر کدام با دست کم چهار سال خدمت، دارای تجربه‌ای هزارساله در مدیریت هستند.

کیومرث‌ فرجاد که از تاریخ 58.7.2 تا 59.5.1 به مدت 10 ماه استاندار ایلام بوده است، اظهار کرد: زیربنای توسعه انسان است و باید در توسعه به مباحث فرهنگی توجه داشت.

لزوم ایجاد تیپ زرهی پیاده در مهران

وی بر توسعه‌ی صنایع نفت و گاز و معادن تاکید کرد و گفت: لازم است تیپ زرهی پیاده در مهران ایجاد شود.

فرجاد، توسعه‌ی راه‌ها، لزوم بازگشایی مرزهای جدید و ایجاد دیپلماسی علمی با دانشگاه‌های عراق را ضروری دانست.

احمد حسینی استاندار ایلام از تاریخ 67.3.30 تا 69.6.30 ، اظهار کرد: متاسفانه عمر کم مدیریت در استانداری‌ها مشکلی است که الان هم وجود دارد.

شهرهای ایلام را سرزنده‌تر کنید

وی با بیان اینکه متاسفانه بافت شهر ایلام متفاوت شده اما پررونق نیست و نشاط ندارد، تصریح کرد: مسئولان به سرزنده شدن شهر کمک کنند تا شاید بخشی از رنج‌های مردم در دوران جنگ جبران شود.

حسینی پیشنهاد داد تمهیداتی اندیشیده شود تا مردم عادی از مرزی بودن استان منتفع شوند.

علی‌اصغر ‌ابراهیمی اصل که از تاریخ 59.5.1 تا 60.3.25 استاندار ایلام بوده است، و در دوران مسئولیت وی، جنگ تحمیلی علیه ایران از میمک آغاز شد، اظهار کرد: در عملیات آزادسازی میمک عشایر با مدیریت آیت‌الله حیدری ساماندهی شدند و در این عملیات 58 شهید را فدا کردیم.

توجه به توسعه صنایع پایین‌دستی پتروشیمی در ایلام و مقابله با خام‌فروشی

وی با بیان اینکه دفاع مقدی امروز هم باقی است، گفت: بهره‌برداری از ظرفیت‌های استان، توجه به صنایع پایین دست پتروشیمی، افزایش شرکت‌های دانش‌بنیان، توجه به کانی‌های غیرفلزی، توجه به بسته‌بندی، مقابله با خام‌فروشی و نوین کردن کشاورزی در استان می‌تواند به توسعه‌ی استان و بهره‌مندی بیشتر مردم کمک کند.

کریمی از دیگر استانداران ادوار ایلام خواستار توجه به آسیب‌های اجتماعی و پیدا کردن راهکار برای حل با نگاه کارشناسانه و فارغ از نگاه‌های سلیقه‌ای شد.

حجت‌الاسلام صحبت‌الله رحمانی که به مدت نزدیک به سه ماه سرپرست استاندار ایلام بوده است، گفت: در دوران دفاع مقدس ایلام از بودجه‌ی عمرانی محروم بود که لازم است این نقیصه جبران شود.

ضرورت حمایت از تلاش‌های خوب استاندار فعلی ایلام در زمینه اقتصادی کردن اربعین

وی با بیان اینکه تردد زائران عتبات عالیات در طول سال در ایلام جریان دارد، اظهار کرد: خوشبختانه استاندار کنونی ایلام تلاش‌های خوبی در زمینه اقتصادی کردن اربعین برای مردم انجام داده که همه باید به او کمک کنیم.

قاسم سلیمانی دشتکی، استاندار ایلام نیز در این نشست با اشاره به نزدیکی ایام مبارک دهه ی فجر و سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی اظهار کرد: ما همواره پیشرفت های نظام را در قالب مؤلفه های کمی بیان می کنیم ولی به نظر من کیفیت اقدامات و ریشه ی نظام جمهوری اسلامی بسیار بالاتر از ارقام و آماری است که به طور مکرر اعلام می گردد.

وی با اشاره به دوران ستم شاهی گفت: کشور ما به طور کامل وابسته و تحت سلطه بود و بالاترین مقام کشور ما هیچ اراده ای برای اداره ی کشور نداشت و هر گونه تصمیمی باید با اجازه از قدرت های بزرگ صورت می گرفت.

دعوت از استانداران ادوار باید دیدن ثمرات خدمات نظام در ایلام

رئیس شورای اداری استان با بیان این که ایران در ظاهر به عنوان ژاندارم منطقه در دوران طاغوت بود، افزود: بعد از انقلاب و در ابتدای جنگ تحمیلی هیچ اثری از آن همه تسلیحات و تجهیزات نبود چرا که اختیار این تجهیزات در دست ما نبود و نتوانستیم از آن استفاده کنیم و این اوج وابستگی بود.

وی با بیان این که در انقلاب ما به معنای واقعی مردم سالاری دینی شکل گرفت، تصریح کرد: همه مسئولان کشور بطور مستقیم و غیر مستقیم توسط مردم انتخاب می‌شوند و مسئولین جامعه ما بیشتر از طبقات پایین و شهرها و روستاهای دور افتاده کشور هستند و از بطن جامعه ما آمده اند و از خود مردم هستند.

استاندار ایلام با بیان اینکه قدرت‌های بزرگ از جمهوریت و اسلامیت انقلاب ما هراس دارند و در ادوار مختلف به روش‌های مختلف به دشمنی با ایران اسلامی پرداخته‌اند، تصریح کرد: امروز ما در خدمت استانداران این استان از ابتدای انقلاب اسلامی هستیم و تلاش داریم که این عزیزان ثمره و حاصل تلاش های خود را در این استان مشاهده کنند.

کد خبر 103493

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha