به گزارش کردپرس، دکتر جلال غفارزاده با اشاره به اهمیت قیمت درج شده روی محصول برای خریداران، افزود: داروخانه ها، داروها را براساس آخرین قیمتی که سامانه مرکزی وزارتخانه اعلام می کند به مشتریان عرضه می کند؛ لذا قیمت روی داروها و قیمت خرید دارو برای داروخانه ملاک فروش دارو به شمار نمی رود.
وی ادامه داد: قیمت روی جعبه به خریدار اطمینان می دهد که کالا را گران تر از حد متعارف خریداری نکرده اما متاسفانه در حال حاضر شاهدیم که قیمت موجود بر روی داروهایی که در داروخانه عرضه می شود با قیمت روی محصول متفاوت بوده و خریدار را به این نتیجه میرساند که محصول را گرانتر از حد متعارف خریداری کرده است.
معاون غذا و داروی استان آذربایجان غربی اظهار داشت: در چند روز اخیر تماس های متعددی با مرکز اطلاع رسانی 190 از سوی مردم در خصوص تفاوت هایی که در قیمت درج شده بر روی داروها و قیمتی که داروخانه به مردم عرضه می دارد شده است که در این راستا بر آن شدیم این موضوع را برای مردم شفاف سازی کنیم.
غفارزاده افزود: قيمتگذاري دارو توسط كميسيون قانوني قيمتگذاري دارويي وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي صورت ميگيرد و قيمت سهگانه دارو شامل بهاي مصرفكننده، بهاي فروش به داروخانهها و بهاي فروش به پخش تعيين شده و به سازمانهاي بيمهگر، شركتهاي توزيعكننده و داروخانههاي سراسر كشور جهت اجرا ابلاغ ميشود.
وی ادامه داد: داروخانه ها، داروها را براساس آخرین قیمتی که سامانه مرکزی وزارتخانه اعلام می کند به مشتریان عرضه می کند؛ لذا قیمت روی داروها و قیمت خرید دارو برای داروخانه ملاک فروش دارو به شمار نمی رود.
معاون غذا و داروی استان آذربایجان غربی گفت: همچنین بر اساس آخرین استعلام ازاداره کل امور دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو در 17 دی ماه سال جاری، مبنای قیمت عرضه اقلام دارویی در داروخانه ها، قیمت های درج شده در سایت سازمان غذا و دارو به آدرس irc.fda.gov.ir/nfi است.
غفارزاده در پایان تصریح کرد: شهروندان گرامی در صورت مشاهده تخلف و یا داشتن هر گونه سوال دارویی با سامانه 190 مرکز اطلاع رسانی دارو و سموم معاونت غذا و داروی استان آذربایجان غربی در میان بگذارند و موضوع در کوتاهترین زمان ممکن رسیدگی خواهد شد.
نظر شما