97 سال برداشت کاشته های تامین اجتماعی در حوزه درمان/ ضریب نفوذ  39.5 درصدی بیمه تامین اجتماعی در کردستان

سرویس کردستان- مدیر کل تامین اجتماعی و مدیر کل درمان سازمان تامین اجتماعی استان کردستان در یک نشست خبری مشترک با اصحاب رسانه کردستان به تشریح دستاوردها و اقدامات این سازمان پرداختند.

به گزارش کرد پرس، مدیر درمان تامین اجتماعی استان کردستان در این سازمان با بیان اینکه امسال در مجموع 777 هزار و 230 نفر به مراکز ملکی این سازمان مراجعه کرده و به صورت سرپایی درمان شده‌اند، گفت: با وجود تمام مشکلات در سال ‌جاری، مدیریت درمان تامین اجتماعی کردستان سال خوبی را پشت سر گذاشت که بهره ‌برداری از درمانگاه کامیاران یکی از کارهای خوب بود که الان در ریل خدمات‌رسانی به مردم قرار گرفته است.

هوشنگ فولادی با بیان اینکه توسعه اورژانس بیمارستان و آزمایشگاه بیمارستان سنندج نیز در تابستان امسال در فضای بیشتر از 2 هزار مترمربع با دو میلیارد تومان به بهره‌برداری رسید، گفت: اورژانس بیمارستان سنندج در حال حاضر از یک استاندارد کاملا بین‌المللی بهره‌مند است.

مدیر درمان تامین اجتماعی استان کردستان افزود: در آذرماه امسال با کمک و همراهی سازمان مرکزی و مجموعه استان درمانگاه بانه هم با نیروهای موجود مورد بهره‌برداری قرار گرفت.

وی طرح توسعه بیمارستان سقز را از دیگر اقداماتی نام برد که ۳ هزار و ۱۰۰ متر در قالب این طرح به فضای 5 هزار مترمربعی بیمارستان افزوده می‌شود. برای توسعه این بیمارستان 10 میلیارد تومان اعتبار در نظر گرفته شده و با وجود تمام تنگناهایی که وجود دارد به صورت کامل تامین اعتبار شده است.

مدیر درمان تامین اجتماعی استان کردستان عنوان کرد: سال 97 به نوعی سال درو کردن پروژه‌ها و اقداماتی بود که سال‌ها قبل در استان شروع شده بود و امسال به بهره‌برداری رسید.

وی از برگزاری آزمون‌های مختلف و جذب نیروهای متخصص در استان خبر داد و گفت: اساس و ملاک سازمان بر اصل بومی‌‌گزینی است. تا زمانی که بیکار در حوزه درمان داریم اولویت را به تحصیلکرده‌های استان می‌دهیم چرا که معتقدیم چراغی که به خانه روا است به مسجد حرام است.

وی تلاش برای صدور الکترونیکی اسناد پزشکی در این سازمان را یکی از اولویت ها عنوان کرد و گفت: در استان کردستان 2 هزار سند الکترونیکی صادر شده که بیش از اسناد الکترونیکی در 20 استان کشور است.

وی در ادامه اظهار کرد: در مجموع وضعیت مراکز ملکی سازمان در استان کردستان در مقایسه با کشور هم از لحاظ تعداد و هم از لحاظ کیفی، دارای وضعیت مطلوبی است و با ساخت درمانگاه دیواندره، تنها استان کشور خواهیم بود که تمام شهرستان‌های آن دارای حداقل یک مرکز درمانی تامین اجتماعی است.

وی به عملکرد 9 ماهه سال‌جاری در حوزه درمان هم اشاره کرد و گفت: در مجموع 777 هزار و 230 نفر به مراکز ملکی سازمان مراجعه و به صورت سرپایی درمان شده‌اند که 593 هزار و 756 مورد از این آمار متعلق به ویزیت پزشکان عمومی و 123 هزار و 295 نسخه مربوط به متخصصین بوده است.

ضریب نفوذ بیمه‌ای در کردستان 39.5 درصد است

مدیرکل تامین اجتماعی کردستان هم در این نشست از بهره‌مندی 633 هزار و 821 نفر از خدمات بیمه تامین اجتماعی در استان خبر داد و گفت: آمار بیمه شده های این استان شامل 106 هزار و 559 نفر بیمه اجباری، 21 هزار و 266 نفر بیمه رانندگان، 178 هزار و 98 نفر حرفه ها و مشاغل آزاد و کارفرمایان صنفی است.

سید صلاح قریشی با بیان اینکه اکنون کارگاه های فعال استان 16 هزار و 518 کارگاه است، اضافه کرد: امسال 44 هزار و 785 مورد بازرسی از این کارگاه ها صورت گرفته که نسبت به سال گذشته 26 درصد رشد داشته است.

وی افزود: جمعیت تحت پوشش تامین اجتماعی در کردستان اکنون به 617 هزار و 950 نفر رسیده است که این آمار پیش از انقلاب 23 هزار و 250 نفر بود .

وی اضافه کرد: تعداد بیمه شدگان استان هم 204 هزار و 217 نفر است که این تعداد در قبل از انقلاب 21 هزار و 250 نفر بود.

قریشی با اشاره به اینکه اکنون 10 شعبه ثابت و چهار شعبه اقماری در استان کردستان فعال است گفت: عملکرد اداره کل تامین اجتماعی در پرداخت حقوق و مزایا به بازنشستگان و مستمری بگیران در سال جاری تا کنون به 447 میلیارد و 423 میلیون و 700 هزار ریال رسیده است.

وی با بیان اینکه تعدا کارگزاری ها تا سال گذشته سه واحد بود افزود: هم زمان با دهه فجر پنج کارگزار دیگر فعال می شود که در آنها برای40 نفر به صورت مستقیم اشتغالزایی شده است.

مدیر درمان تامین اجتماعی کردستان هم در این نشست با اشاره به عملکرد این مدیریت در سال جاری گفت: امسال درمانگاه کامیاران به بهره برداری رسید و از اردیبهشت نیروهای استخدامی آن فعالیت خود را آغاز کردند.

هوشنگ فولادی افزود: طرح توسعه اورژانس بیمارستان تامین سنندج در فضای 2 هزار مترمربع و با 20 میلیارد ریال اعتبار به بهره برداری رسیده که در این توسعه تعداد تخت های آن از 10 به 24 تخت افزایش یافته است.

وی با اشاره به اینکه آذر امسال درمانگاه بانه به بهره برداری رسید و درمانگاه مریوان نیز از درمانگاه عمومی به تخصصی ارتقا یافته است گفت: درمانگاه بیجار هم امسال از عمومی به تخصصی ارتقا یافت و توسعه بیمارستان سقز هم تاکنون 60 درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

کد خبر 104927

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha