به گزارش کردپرس به نقل از روزنامه ینی آکیت، سعید سلیمان، رئیس مجلس عفرین در اظهاراتی با اشاره به اقداماتی که در یک سال اخیر در این شهر انجام شده است، گفت: در سایه عملیات شاخه زیتون بعد از آزادسازی شهر، در مرکز و هفت ناحیه دیگر عفرین مجلس تأسیس کرده ایم. در این مجالس تمامی اقلیت ها و هویت های حاضر در عفرین از جمله کردها، اعراب و ترکمن ها نمایندگانی دارند. در زمینه آموزش، بهداشت و درمان، امنیت، اداره های دولتی و خدمات شهرداری ها پروژه های مهمی را به سرانجام رسانده ایم. سه بیمارستان بزرگ و 27 کلینیک در عفرین تأسیس کرده ایم. در این مراکز روزانه یک هزار بیمار به صورت کاملاً رایگان درمان می شوند. در تمامی نواحی عفرین کلینیک ها دایر بوده و بیشتر پزشک ها و پرستاران این کلینک ها عفرینی هایی هستند که بعد از آزادسازی عفرین به اینجا باز گشته اند.
وی در ادامه اظهارات خود تصریح کرده است: در عفرین و نواحی مختلف آن 249 مدرسه تأسیس کرده ایم. نزدیک به 45 هزار دانش آموز در این مدارس تحصیل می کنند. تمامی مدارس را ترمیم و بازسازی کرده ایم. یک هزار و 600 معلم در این مدارس مشغول به خدمت هستند. هدفمان تأسیس یک دانشگاه مشترک با حمایت ترکیه است. در زمان حاکمیت PKK در این شهر دانشگاهی وجود داشت ولی این دانشگاه و مدرک آن اعتبار بین المللی نداشت. ما با حمایت ترکیه خواستار یک دانشگاه با تأییدیه بین المللی هستیم. هزاران دانشجو نیز آماده هستند.
سلیمان خاطر نشان کرد: هدف ما تبدیل عفرین به شهری مانند غازی عنتاب، ختای، استانبول و آنکارا است. می خواهیم این شهر را مانند شهرهای ترکیه به یک شهر زیبا برای زندگی تبدیل کنیم. مرز شاخه زیتون ترکیه تا مرکز عفرین را آسفالت خواهیم کرد. این راه تنها راه منتهی به عفرین از ترکیه است. همچنین اقدامات برای تأسیس اتاق تجاری عفرین نیز آغاز شده است. با آزادسازی منبج نیز تمام نیازهای آن منطقه را از عفرین تأمین خواهیم کرد. فرهنگ عفرین شباهت های زیادی به فرهنگ ترکیه دارد. بستگان بسیاری از مردم عفرین در ترکیه زندگی می کنند. فرهنگ عفرین از فرهنگ جرابلس و ادلب بسیار متفاوت است. به فرهنگ ترکیه نزدیک تر است، عفرین مانند غازی عنتاب و آفیون است.
کد خبرنگار: 30102
نظر شما