60 دانش آموز  تارک تحصیل دیواندره ای به کلاس درس بازگشتند

<p dir="RTL" style="margin-left: 0in; margin-right: 0in; text-align: justify;">سرویس کردستان – در سال جاری تحصیلی 126 نفر تارک تحصیل در دیواندره وجود داشت که 60 نفر از آنها به کلاس های درس بازگشتند.

رئیس آموزش و پرورش دیواندره در گفت و گو با کردپرس اظهار کرد: آموزش و پرورش به عنوان مهمترین دستگاه فرهنگی وظیفه سنگینی بر عهده دارد. دستاوردهای آموزش و پرورش در تمام سطح ها در ۴۰ سال گذشته به طوری بوده است که می‌توانیم به آن افتخار کنیم.

ناصح عبدی ادامه داد: در طول این سالیان گذشته مدیرانی که بر سر کار آمده‌اند دیدگاه های متفاوتی داشتند و بر اساس نیازهای وقت تلاش‌هایی را انجام دادند. در حال حاضر با کمبود نیرو داریم دست و پنجه نرم می‌کنیم کمبود نیروی انسانی دارد نمود پیدا می کند. سال آینده ۲۷ نفر بازنشسته در آموزش و پرورش دیواندره داریم که باید طوری ساماندهی کنیم که این عزیزان در سال آخر خدمت در جای مناسبی به خدمت خود پایان دهند و بفکر جایگزینی این افراد هم باشیم..

وی اضافه کرد: متاسفانه در آموزش و پرورش نیروی که به اوج تجربه می‌رسد بازنشسته می‌شود در ۸ سال آینده پیش بینی شده در کل کشور ۳۵۰ هزار نفر آموزش و پرورشی بازنشسته خواهند شد.

عبدی بیان کرد: شهرستان دیواندره دارای ۱۵ هزار و ۳۲۵ دانش آموز است که نسبت به سال های گذشته این تعداد رشد چشمگیری داشته است پوشش 100 درصدی معلم را داشته ایم و تلاش کردیم از نیروهای جوان در بخش ستادی آموزش و پرورش استفاده کنیم و از کسانی بهره ببریم که بومی شهرستان باشد و این جا ماندگار باشد تا در آینده از تجربیات مدیریتی آنها استفاده شود.

وی ادامه داد: در آموزش و پرورش هم به مانند سایر جهای دیگر ضعف‌هایی وجود دارد که مرحله به مرحله در حال رفع و پوشش آن ها هستیم. در این مدت توانستیم رتبه اول پژوهشی استان، رتبه سوم کنکور سراسری استان را کسب کنیم و در سامانه همگام چهار مدرسه شهرستان رتبه اول کشوری را کسب کرده اند. در سواد آموزی با ۱۴۶ درصد پوشش رتبه اول کشوری را کسب کردیم .

رئیس آموزش و پرورش دیواندره گفت: سال گذشته ۲۶۵ نفر متقاضی انتقال به مرکز استان بودند که با توجه به شرایط نمی توانیم با انتقال این تعداد از معلمان موافقت کنیم اولویت اول را کلاس های درس قرار دادیم بعد سابقه و مشکلاتی مانند بیماری در اولویت های بعدی قرار دادیم و تنها با تعداد کمی از این درخواست ها موافقت شد.

ناصح عبدی ادامه داد: برای جذب تارکان تحصیل برنامه سیستمی داشتیم همکاران آموزش و پرورش، نیروهای بخشداری و فرمانداری به تمام تارکان تحصیل مراجعه کرده اند تا بتوانند دانش آموزان را به کلاس های درس بازگردانند امسال ۱۲۶ نفر تارک تحصیل داشتیم که توانستیم ۶۰ نفر را جذب کنیم.

وی اضافه کرد: ۱۲ شبانه روزی در شهرستان وجود دارد که بیشترین تعداد دانش آموزان شبانه روزی در استان را داریم در شورای آموزش و پرورش مبلغی مصوب شد که دانش‌آموزان برای استفاده از خوابگاه بپردازاند این موضوع باعث شد غذا های با کیفیت تر و خدمات بهتری به آنها ارائه شود.

عبدی بیان کرد: اگر در کنار آموزش و تعلیم و تربیت به پروژه‌های عمرانی توجه نکنیم در آینده با کمبود فضای فیزیکی مواجه خواهیم شد در دو سال گذشته ۱۳ مدرسه خیرساز با 33 کلاس درس، ۷ مدرسه دولتی با ۱۱ کلاس درس و ۳ مرکز کانون شهید رشیدیان، مجتمع شریف آباد و هنرستان فنی و حرفه ای دختران یا کلنگ‌زنی یا در مرحله احداث قرار دارد و یا افتتاح شده اند.

وی افزود: در بحث درآمدهای پایدار با کمک شهرداری و فرمانداری 6 واحد تجاری در یکی از مدارس را احداث کردیم. خوشبختانه در شهرستان دیواندره فرهنگی راه افتاده است افراد در کنار کارهای اقتصادی مدرسه احداث می نمایند . آموزش و پرورش دیواندره نیازمند مدارس جدید در نقاط مختلف شهرستان است که از خیرین دعوت می شود در این راستا به مانند گذشته کمک نمایند.

عبدی گفت: در کنکور سراسری ۱۵۲۸ نفر شرکت کننده داشتیم ۶۰ نفر رتبه زیر سه هزار و ۲۱ نفر رتبه زیر هزار را بدست آوردند ۳۲ نفر موفق شدند در رشته های دبیری آموزگاری قبول شدوند و شش نفر در رشته پزشکی قبول شدند. دو برابر سال گذشته در رشته دبیری و تربیت معلم قبولی داشتیم باتوجه به افزایش ظرفیت ها پیش‌بینی می‌شود در سال آینده تعداد قبولی ها در رشته دبیری نیز بیشتر شود.

به گفته این مسئول، کمک های مردمی که در مدارس به عنوان هدیه به مدرسه داده می شود در هزینه‌های جاری مانند آب و برق و گاز صرف می شود. برای رایگان شدن هزینه گاز در مدارس میانگینی در میزان مصرف قرار داده اند که با توجه به شرایط آب و هوایی شهرستان هیچ کدام از مدارس شامل این موضوع نمی شوند. تقدیر از دانش آموزان، تعمیر و نگهداری وسایل آموزشی و... با نظارت انجمن اولیا و مربیان از جمله موارد دیگری است که از محل هدیه به مدرسه هزینه می‌شود.

وی در جواب اینکه تردد معلمان به روستاهای دور کیفیت آموزشی را پایین می آورد گفت: هیچ قانونی برای جلوگیری از تردد معلمین در روستاها نیست اما کسی در روستا ماندگار شود مزایای برایش در نظر گرفته شده است.

عبدی در ارتباط با جذب مربیان پیش دبستانی تصریح کرد: سال گذشته دستور العمل وزارتخانه ای داشتیم حدود ۳۷ نفر واجد شرایط تشکیل پرونده، در دیواندره پرونده تشکیل دادند بعد از مطرح شدن در استان 31 نفر از آنها جذب شدند اما در دستورالعمل جدید مربی پیش دبستانی باید حقوق دولتی دریافت کرده باشد و بیمه آن سال را داشته باشد.

وی بیان کرد: در ارزیابی تفاهم نامه شاخص های عملکردی در سال تحصیلی ۹۵- ۹۶ رتبه ۱۳ استان را داشتیم که با تلاش همکاران در سال تحصیلی ۹۶ -۹۷ رتبه چهارم را بدست آوردیم.

کد خبر 105312

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha