به گزارش کردپرس، مدیر کل امور شهری و شوراهای استان در مراسم معارفه شهردار سردشت گفت: مردم حساسیت زیادی به نحوه هزینه کرد بودجه شهرداری ها که از جیب آنان پرداخت می شود دارند بنابراین باید هزینه های شهرداری به خوبی مدیریت شود.
سیف الله مطلبی افزود: تعداد کارکنان شهرداری سردشت از سایر شهرها بیشتر است، درحالی که بایستی به ازای هر هزار نفر، 1 نفر به عنوان کارگر و خدمات شهرداری فعالیت کند، اما در سردشت تعداد پرسنل خدماتی 120 نفر است که متناسب با جمعیت این شهر نیست.
وی با اشاره به اینکه عدم تفاهم و ثبات مدیران ضربه های زیادی به شهر سردشت زده است، ادامه داد: شوراها نبایستی در امور اجرایی و پرسنلی شهرداری دخالت کنند.
مدیر کل امور شهری و شوراهای استان اظهار داشت: سرانه فضای سبز سردشت به ازای هر یک نفر 3 متر و 70 سانتی متر مربع است درحالیکه این رقم در سطح کشور 12 متر و در جهان 20 متر مربع است همچنین با اینکه شهرستان سردشت دارای 4 شهر است، فاقد هرگونه فرهنگسرا است له تمامی این موارد باید مورد توجه بیشتر مسئولان قرار بگیرد.
در ادامه جلال احمدی شهردار سابق هم گفت: طی 8ماه مدیریت بنده 8.5 میلیارد درآمد داشتیم و حقوق پرسنل به صورت ماهانه و همچنین مطالبات تامین اجتماعی و بخشی از بدهی های پیمانکاران پرداخت شده است.
شهردار جدید سردشت نیز در این آیین با اشاره به وضعیت نابسامان و بحرانی شهرداری در وضعیت کنونی، تصریح کرد: از من انتظار معجزه نداشته باشید چرا که بنده میراث دار مشکلات و چالش های فراوانی هستم اما با همکاری اعضای شورا تمام سعی خودمان را می کنیم تا با خرد جمعی و همت همگانی مسئولان و شهروندان از این شرایط بحرانی خارج شویم.
رسولی افزود: از 19 میلیارد بودجه پیش بینی شده شهرداری، طی 10 ماه جاری و تا کنون تنها 40 درصد این رقم و حدود 7 میلیارد آن وصول شده است. تخلفات متعددی توسط مجموعه شهرداری در یک برهه زمانی خاص انجام شده که از طریق قانونی در حال پیگیری است.
وی تاکید کرد: بیشتر وقت بنده به جای مدیریت شهرداری، صرف جوابگویی به طلبکاران و بدهی 30 میلیاردی شهرداری می شود.
به گزارش کردپرس، "جلال احمدی" شهردار سردشت ۳۱ تیر ماه سال جاری به صورت رسمی و برای دومین بار از سمت شهرداری سردشت استعفا داده بود. او که 26 آذر ماه سال 96 به این سمت برگزیده شده بود در زمان تصدی این پست دو بار استعفای خود را تقدیم اعضای شورای اسلامی شهر سردشت کرده بود.
در آن زمان اعضای شورای شهر سردشت طی نشستی در اول مرداد ماه پس از بررسی ابعاد مختلف موضوع مخالفت خود را با استعفای وی اعلام کردند.
اما احمدی بر استعفای خود اصرار داشت، در نهایت اعضای شورای شهر سردشت برای جلوگیری از ایجاد وقفه در فرآیند خدمات رسانی به شهروندان و پروژه های عمرانی و نگرانی بابت برگشت اعتبارات ذی حسابی به دلیل عدم اتمام پروژه ها در موعد مقرر، با استعفای جلال احمدی موافقت کردند.
پس از بررسی های انجام گرفته، در 6 مرداد ماه "کامل رسولی" از عوامل اجرایی شهرداری این شهر، با رای اکثریت اعضای شورا به عنوان شهردار سردشت انتخاب شد.
این در حالی بود که اواسط مرداد ماه فرماندار سردشت از احتمال سقوط شهرداری این شهر به دلیل مبلغ کلان بدهی ها، پرونده های بلاتکلیف و مشکلات و مسائل اساسی ایجاد شد، خبر داده بود.
با توجه به اینکه شهردار منتخب از بین کارمندان شهرداری بود، مطابق قانون تا طی مراحل صدور حکم شهردار از سوی مراجع ذی صلاح، "کامل رسولی" به عنوان سرپرست شهرداری معرفی شد و بعد از گذشت 7 ماه با حکم استاندار آذربایجان غربی رسما به عنوان شهردار سردشت معرفی شد.
گفتنی است؛ "کامل رسولی" سابقه شهرداری شهر ربط در دوره های سوم و چهارم شورای اسلامی این شهر را در کارنامه دارد. همچنین به عنوان مدیر موفق و نمونه شهرستان در دو سال متوالی در طول دوران تصدی معرفی شده بود.
از سوابق اجرایی او در شهرداری سردشت می توان به دبیر کمیسیون ماده 100 و ماده 77 مستقر در شهرداری سردشت، مسئول واحد سرمایه گذاری شهرداری سردشت و سرپرست شهرداری سردشت اشاره کرد.
نظر شما