به گزارش خبرگزاری کردپرس، سهیلا ملکشاهی اظهار داشت: با توجه به شرایط کنونی کشور و با تشدید تحریم ها و جنگ اقتصادی، فعال بودن چرخه تولید کارفرمایان، دشمنان را ناامید کرده که این مهم وظیفه تلاشگران خدماتی در تامین اجتماعی را دو چندان می کند.
وی با اشاره به شرایط اقتصاد داخلی و بین المللی، خروج از وضعیت موجود و رونق تولید و اشتغال را مستلزم همدلی و همراهی کارفرمایان، کارگران، نهادها و سازمان های خدمترسان دانست و گفت: سازمان تامین اجتماعی به عنوان یک نهاد اقتصادی همواره حامی نیروهای مولد جامعه در تولید است.
مدیرکل تامین اجتماعی استان ایلام بر ضرورت ایجاد امنیت و آرامش نیروی کار و تضمین آتیه آنان تاکید کرد و گفت: این افراد در جنگ اقتصادی مشغول نبرد هستند و توسعه و شکوفایی اقتصادی کشور مرهون پایداری و مقاومت کارآفرینان و بهره گیری از مهارت و دانش روز تولید است.
مدیر درمان تامین اجتماعی ایلام نیز در این آیین گفت: کارگران و کارفرمایان در عرصه تولید و اشتغال علاوه بر فراهم کردن معیشت انسانی، در چرخه توسعه کشور نقش فعالی دارند و سازمان خود را ملزم به حمایت از این جامعه می داند.
دکتر کریم لاله ماژین اظهار داشت: از ابتدای سالجاری تاکنون ۳۰۰ هزار بار مراجعه در مراکز درمانی استان ثبت شده و یک میلیون بار مراجعه نیز به دی کلینیک صورت گرفته است.
وی با بیان این که بیش از هشت هزار و ۵۰۰ کاربر به ثبت نوبت الکترونیکی و تلفنی اقدام می کنند، گفت: پذیرش الکترونیکی و حذف دفترچه درمانی از ابتدای سال ۹۶ در مراکز ملکی مدیریت درمان انجام شده و در مراکز غیر مستقیم نیز این اقدام از آبان ماه سال جاری صورت گرفته است.
لاله ماژین افزود: بیش از 395 مرکز طرف قرارداد سازمان در استان فعال است که از این تعداد ۱۵۹ مرکز نسخه الکترونیکی تولید می کنند که امیدواریم با همکاری دانشگاه این میزان افزایش یابد و بسیاری از هزینه های غیر ضروری حذف شود.
به گزارش کردپرس، استان ایلام دارای 307 هزار بیمه شده سازمان تامین اجتماعی است که از این تعداد 107 هزار نفر بیمه شده اصلی، 269 هزار و 211 نفر بیمه شده تحت تکلف و هفت هزار و 159 کارگاه فعال است.
نظر شما