روند کاهشی مسمومیت در قروه/ اوضاع تحت کنترل است

سرویس کردستان- پس از گذشت پنج روز از شروع مسمومیت یا بیماری گوارشی در قروه این معضل در حال حاضر روند کاهشی داشته و بنابه گفته مسئولان اوضاح تا حدودی تحت کنترل است.

به گزارش خبرنگار کردپرس، باتوجه به مسمومیتی که از روز نوزدهم اسفند در شهرستان قروه رخ داد و تا به امروز ادامه داشت و با تغییرات افزایش و کاهش مواجه بود، در پنجمین روز از این اتفاق تعداد مراجعین کاهش داشته و به گفته رئیس مرکز بهداشت قروه تنها 27 نفر با علایم تهوع و اسهال تا به این لحظه به بیمارستان رجوع کردند.

با وجود آنکه هنوز علت اصلی و دقیق این اتفاق مشخص نشده، همچنان متولیان امر از رعایت نکات بهداشت فردی و عمومی می گویند و تنها تأکید بر این دارند که علت از آلودگی آب نیست. مبحثی که در فضای مجازی و شبکه های اجتماعی واکنش مردم را به همراه داشته به گونه ای که بسیاری معتقدند چگونه توانستند بلافاصله نتیجه آلوده نبودن آب را تشخیص دهند اما هنوز موفق به پیدا کردن علت این معضل نشده اند؟!

از طرفی دیگر موردی که بسیار با واکنش همراه بود حضور ناگهانی و بدون اطلاع رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان بود. «سیامک واحدی» بعد از ظهر پنجشنبه پس از گذشت 5 روز در سکوت کامل خبری به شهرستان قروه آمد و تنها با بیان یکسری مباحث کلیشه ای قروه را ترک کرد.

وی نام این معضل را «بیماری گوارشی» گذاشت و بر رعایت نکات بهداشتی همانند دیگر مسئولان مرتبط تأکید کرد. این در حالی است که حضور ناگهانی و بی خبر این مسئول ارشد حوزه بهداشت و درمان کردستان نوعی ابهام در افکار عمومی ایجاد کرده است که چرا «سیامک واحدی» حاضر به پذیرش خبرنگاران و پاسخ به آنان در راستای بررسی وضعیت پیش آمده نشد.

همین عامل که مورد اعتراض خبرنگار کردپرس هم قرار گرفت باعث شد مردم نسبت به هرآنچه تا به امروز توسط مسئولان امر بیان شده بود کمی مشکوک شده و قانع نشوند.

مدیر شبکه بهداشت قروه در پاسخ به اعتراض خبرنگار کردپرس از فوری پیش آمدن حضور این مقام مسئول گفت و اینکه فراموش کرده اند اطلاع دهند! گفت و اما تعدادی دیگر از عوامل شبکه بهداشت می گفتند که رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان در حین سفر به تهران ناگهان تصمیم گرفت گذری به قروه هم سری بزن!

بسیار عجیب است که برای بررسی چنین وضعیتی یک مسئول ارشد حوزه بهداشتی دلایل حضورش اینگونه عنوان می شود. حال باید منتظر ماند و دید سیر کاهشی این بیماری یا مسمومیت به خط پایان می رسد یا به گفته معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان امکان دارد دوباره افزایش پیدا کند.

با این وصف چه این بیماری عفونت تنفسی که به شکل ناراحتی گوارشی خود را نشان می دهد باشد چه مسمومیت نیاز است متولیان شفاف بوده و به جای پخش عکس های روتین و مطالب کلیشه ای با صراحت به مردم اطلاع رسانی کنند./

کد خبر 107217

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha