به گزارش کرد پرس، سردار علی آزادی، در این جلسه موضوع کولبرها را یک موضوع درد آورعنوان کرد و اظهار داشت: ما مسئولان نتوانسته ایم بعد از گذشت 40 سال از انقلاب اسلامی آنگونه که درخور شأن و شایسته این مردم که همیشه پای صحنههای انقلاب هستند، کاری انجام دهیم.
سردار علی آزادی با اشاره به اینکه در این استان پنج هزار و 400 شهید در اوایل انقلاب با رشادت و شجاعت جان خود را تقدیم انقلاب کرده اند، افزود: تمام گروهک ها به سرکردگی آمریکا درصدد تجزیه و نابودی کردستان بودند که ایثارگری مردمان این استان مانع دست یافتن آنان به هدف خود شد.
سردار آزادی خاطرنشان کرد: نیروی انتظامی و اعضای شورای توسعه و امنیت پایدار در شمال غرب با بازگشایی مرزها به ویژه مرزسیرانبند و فراهم شدن نیاز مرز نشینان موافق هستند.
وی بیکاری را مادر و منشا اصلی تمامی معضلات جامعه دانست و افزود: هر اندازه که در مناطق مرزنشین اشتغال بیشتر و بیکاری کمتر باشد معضلات نیروی انتظامی هم کاهش می یابد.
فرمانده انتظامی استان در ادامه به جمع آوری معتادان اشاره کرد و در این باره توضیح داد: چنانچه زیر ساخت های موجود فراهم باشد نیروی انتظامی ظرف 48 ساعت معتادان را جمع آوری می کند و شورای استان هم باید برای فراهم ساختن زیر ساخت ها از جمله تاسیس کمپ ها اهتمام بیشتری ورزد تا بتوانیم با معتادان متهاجر برخورد قاطع تری داشته باشیم.
هیچ سودی از وجود معادن در بخش کرانی عاید مردم نمی شود
رییس شورای اسلامی کردستان هم در این نشست با انتقاد از عدم تعامل و همکاری بیشتر فرمانداران و بخشداران استان با شوراها گفت: شوراهای ما حتی در دورترین روستاها اعلام همکاری و هماهنگی با بخشداران در زمینه های مختلف می کنند، اما عملا تعامل لازم را ندارند.
خلیل عزیزی با بیان اینکه در قانون اساسی، شوراها جزو تصمیم گیران هستند اما نادیده گرفته می شوند، گفت: شورای استان برنامه های بسیار خوبی برای ایجاد درآمدهای پایدار شهرداری دارد اما توجهی به دیدگاه آنان نمی شود.
وی در ادامه به سایر مشکلات شوراها اشاره کرد و در این باره توضیح داد: در حال حاضر به جز شهرستان های سقز و سنندج شورای سایر شهرستان ها دبیرخانه ندارند و انتظار می رود زمینه های لازم برای رفع این مشکل از سوی مسئولان فراهم شود. همچنین نبود امکانات و دفتر مناسب، وسیله نقلیه و مهمانسرا از دیگر مشکلات شورای استان است که از مسئولان درخواست می شود در زمینه رفع مشکلات موجود، شوراها را یاری دهند.
امکانات استانی در شهرستان ها عادلانه توزیع شود
یکی از اعضای شورای شهر بیجار هم در این نشست گفت: مسئولان استانی و شهرستانی باید پاسخگوی مطالبات برحق مردم باشند و در حد توان، امکانات و زیر ساخت های لازم جهت رفاه حال مردم در شهرستان ها را فراهم کنند.
مهدی فیضی گفت: توزیع عادلانه امکانات سطح استان در بین شهرستان ها مطالبه مردم است است متاسفانه اینگونه عمل نمی شود.
وی موضوع زنجیره فولاد و آهن اسفنجی را مسئله اصلی شهرستان بیجار عنوان کرد و افزود: این موضوع به مهمترین دغدغه مردم و مسئولان این شهرستان تبدیل شده که با وجود پیگیری های مداوم از طریق استانداری متاسفانه پاسخ قانع کننده ای به مرم داده نشده است.
عضو شورای شهر بیجار با اشاره به وجود چهار معدن در بخش کرانی و انتقاد از اینکه این معادن هیچ سودی برای مردم منطقه ندارد، گفت: در سال 57 جمعیت مردم منطقه بیجار 25 هزار نفر بوده که با گذشت 40 سال از انقلاب و رشد جمعیتی این آمار به 12 هزار نفر تقلیل پیدا کرده که دلیل آن مهاجرت بی رویه است.
وقوع 15 فقره سرقت در شهر بلبان آباد
بهروز محمدی، عضو شورای شهر بلبان آباد هم در این جلسه به مشکلات شهرداری های کوچک اشاره کرد و گفت: درآمد شهرداری های کوچک به حد صفر رسیده و شهرداری هایی که زیر 10 هزار نفر جمعیت دارند حدود 6 ماه است که حقوق پرسنل خود را پرداخت نکرده اند.
وی هشدار داد: با ادامه این روند در آغاز سال جدید، مسئله شهرداری یکی از اصلی ترین مسایل امنیتی و سیاسی خواهد بود.
محمدی همچنین آماری از سرقت های صورت گرفته در شهر بلبان آباد اشاره کرد و گفت: در دو ماه گذشته بیش از 15 فقره سرقت از ماشین و مغازه ها صورت گرفته و انتظار داریم تعداد گشت ها و نیروهای بیشتری را به این شهر اختصاص دهند.
معضل گرانی در اقلام خوراکی در شهرستان های مریوان و سروآباد
یکی از اعضای شورای شهرستان سروآباد هم در ادامه این جلسه، کمیته انطباق را یکی از مشکلات همه شهرستان ها عنوان کرد و افزود: این کمیته در جلسات خود، هیچ یک از اعضای شورا را دعوت نمی کنند و متاسفانه تنش بین فرمانداری و شورای شهر در سروآباد در حال حاضر به بالاترین حد خود رسیده است.
دارا مرادی با اشاره به اینکه جاده های مریوان وسروآباد شاهد سنگین ترین ترافیک ها هستند، خاطرنشان کرد: واژگون شدن ماشین های حامل مواد سوختی در جاده ها و سرازیر شدن این مواد به داخل رودخانه ها و سدها برای جانواران و آبزیان خطرات بسیاری را به دنبال دارد.
وی همچنین به خروج اقلام خوراکی از بازارچه مریوان اشاره کرد و گفت: انواع خوراکی ها به وسیله افراد دستفروش در بازارچه مریوان عرضه می شود که معضل گرانی را در شهر مریوان و سروآباد در اقلام خوراکی به وجود آورده است.
لزوم ایجاد عوارضی در جاده مریوان
یوسف اسدی، عضو شورای شهرستان سنندج هم در این جلسه با انتقاد از اینکه کمترین درآمد زایی را از مرزها داریم به عوارضی های موجود در شهرهای مرزی اشاره کرد و گفت: از همدان تا تهران حدود پنج عوارضی وجود دارد در حالی که در شهرستان مریوان با عبور زیاد تانکر های سوختی و جاده های نامناسب حتی یک عوارضی وجود ندارد.
عثمان رحیمی، عضو شورای شهرستان سقز هم در ادامه این جلسه تصریح کرد: در سال 97 برای تسویه حساب سنوات گذشته شهرداری ها اقدامات اساسی شکل گرفته و شورای شهر وشهرداری سقز بیش از 76 میلیارد تومان در رابطه با این موضوع را در سامانه به ثبت رسانده اند.
وی اضافه کرد: سهمیه قیر به برخی از شهرستان ها به طور مساوی تخصیص پیدا نکرده و در سال 95 و 96 بعضی از شهرستان ها بابت کار های عمرانی و آسفالت سهمیه بیشتری داشته اند که درخواست داریم در سال 98 در را بطه با سهمیه ها توجه ویژه تری داشته باشید.
نظر شما