بهمن عرفانی در نشست خبری خود با اصحاب رسانه که در سالن جلسات آموزش و پرورش شهرستان مریوان برگزار شد ضمن ابراز این خبر اظهار کرد : شهرستان مریوان پس از ناحیه یک سنندج پرجمعیت ترین دانش اموزان کل استان را به خود اختصاص داده است که 42 هزار و 372 نفر دانش آموز در این شهرستان مشغول به تحصیل هستند.
عرفانی افزود : در سطح شهرستان مریوان سه هزار و 100 نفر پرسنل به عنوان پرسنل فرهنگی در اداره آموزش و پرورش این شهرستان مشغول به فعالیت های آموزشی هستند که در این بین 1600 کلاس فعال با 427 واحد اموزشی دولتی و غیر دولتی فرایند آموزش و پرورش را به پیش می برند.
وی ادامه داد : از تعداد پرسنل آموزش و پرورش بیش از 67 درصد آنها دارای مدارک عالی لیسانس به بالا هستند که این ظرفیت بزرگی است و 19 نفر نیز یا دارای دکترا هستند و یا در دانشگاه در رشته های مختلف در مقطع دکترا تحصیل می کنند.
رئیس اداره آموزش و پرورش شهرستان مریوان خاطرنشان کرد : با توجه به روند رشد جمعیتی در تمام مقاطع رشد داریم بیش از میانگین استانی است و در ابتدایی در حال حاضر 21 هزار دانش اموز با رشد 3 درصدی و همچنین در مقطع اول متوسطه 5 درصد رشد جمعیت در متوسطه دوم فنی و حرفه ای و کاردانش 8 درصد رشد دارد ولی باید گفت که روند روبه رشد تعداد دانش آموزان ابتدایی زنگ خطری برای آینده شهرستان است.
بهمن عرفانی افزود : میانگین سن خدمت در آقایان 19.5 و در بانوان 16.5 سال است که بیانگر میانگین خدماتی است که تقریبا در سطح بالائی قرار دارد و نیاز است که آموزش و پرورش برای جذب نیروی انسانی اقدامات لازمه را انجام دهد.
عرفانی تصریح کرد : تا پایان سال تحصیلی جاری 201 نفر از پرسنل و فرهنگیان آموزش و پرورش شهرستان مریوان بازنشسته خواهند شد و این در حالی است که تااین زمان ورودی جدید از دانشگاه فرهنگیان و استخدامی های آزمونی تنها 43 نفر بوده است.
وی بیان کرد : در حال حاضر بیش از 2 هزار ساعت اظافاه کاری برای فرهنگیان سطح شهرستان پرداخت می شود و با توجه به میزان رشد جمعیت دانش آموزی شهرستان و همچنین افرادی که بازنشسته می شوند بدنه آموزش و پرورش شهرستان مریوان نیاز مبرمی به جذب نیروهای آموزشی دارد.
رئیس اداره آموزش و پرورش شهرستان مریوان ادامه داد : آغاز فعالیت های رسمی اداره آموزش و پرورش شهرستان مریوان از سال 1350 بوده است و پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران فعالیت های ارزنده ای برای ارائه شده است و هم اکنون بیش از 14 پروژه عمرانی در حوزه توسعه آموزش و پرورش فعال و در دست اقدام است.
بهمن عرفانی عنوان کرد : با توجه به عدم وجود زیرساخت های مناسب آموزشی در شهرستان مریوان لاید عنوان کرد که دو پتانسیلبسیار بزرگی در این شهرستان وجود دارد که جای اهمیت زیادی است و وجود دانش اموزان مستعد و دیگری وجود دبیران توانای بومی است که ثبات نیروی انسانی در شهرستان حاکم است.
وی افزود : خانواده یک رکن از نظام تعلیم و تربیت است و بدون یاری خانواده ها اداره کردن آموزش و پرورش غیر ممکن است و در حال حاضر نیز سهم مردم در توسعه فضای آموزشی شهرستان بسیار خوب است اما انتظار می رود بیشتر از پیش گردد.
بهمن عرفانی در پایان سخنان خود اظهار کرد : طرح نهضت قرآنی که طی آن آموزش و تمرین بادگیری و حفظ جز سی قرآن در تمامی مقاطع ابتدایی آغاز شده است و انتظار می رود که تا پایان اردیبهشت ماه سالجاری این امر به یک موفقیت دیگری برای این شهرستان تبدیل گردد.
نظر شما