پایان «نورواک» در قروه نزدیک است/ تأثیر اقدامات بهداشتی

سرویس کردستان- ماجرای شیوع ویروس «نورواک» در قروه در حالی بیش از 3 هزار نفر را درگیر کرد که با انجام اقدامات بهداشتی و رعایت این مهم توسط مردم در حال رسیدن به خط پایان است.

به گزارش خبرنگار کردپرس، از نوزدهم اسفند 97 شروع شد. ماجرایی به نام مسمومیت در قروه که بعد از چند روز آن را به نام ویروس «نورواک» شناختند. کم و زیاد شدن درگیر شدگان با این ویروس از یک طرف و بررسی کارشناسان بهداشتی کشوری و استانی از سوی دیگر باعث شد تا آموزش برای رعایت نکات بهداشتی جدی شده و هشدارهای لازم به مردم داده شود.

بنا به گفته های رئیس مرکز بهداشت شهرستان قروه از زمان آغاز شیوع این بیماری تا عصر روز 16 فروردین 98 تعداد بیماران مبتلا به «نورواک» به 3 هزار و 256 نفر رسیده است.

«مسعود معتمدی» در گفت و گو با خبرنگار کردپرس آموزش های لازم برای رعایت بهداشت و سالم سازی سبزیجات را در کاهش روند بیماری مهم دانست و اظهار داشت: وقتی انتقال یک ویروس به مرحله فرد به فرد می رسد خطرناک می شود اما اقدامات آموزشی و بهداشتی و تغییر وضعیت جوی در این زمینه تماس های فردی را کاهش داد و مؤثر واقع شد.

در واقع با توجه به اظهارات رئیس مرکز بهداشت قروه می توان گفت سریال ویروس «نورواک» در شهرستان به قسمت های پایانی خود رسیده و انتظار می رود تا چند روی آینده وضعیت به روند عادی خود بازگردد.

ویروس «نورواک» که به نام «استفراغ زمستانه» شناخته می شود با علایمی همانند «اسهال، استقراغ، دل پیچه، سرگیجه و ...» همراه بوده و از طریق تماس مستقیم فرد به فرد و خوردن غذا یا آب آلوده انتقال پیدا می کند.

در هر صورت گرچه انواع ویروس ها در فصول مختلف سال شیوع می یابند اما نباید فراموش کرد در هر نوع بیماری ویروسی آنچه بیشترین تأثیر برای جلوگیری از انتقال آن را دارد رعایت بهداشت فردی و عمومی است. مقوله ای که شاید ساده به نظر بیاید اما تحقیقات پزشکی نشان می دهد بسیاری از بیماری ها با بی توجهی به نکات بهداشتی گسترده شده و به مرز خطر رسیده اند.

با این وصف هرچند روند ابتلا به این ویروس در قروه کاهش یافته اما باید دانست که افراد مبتلا به نوروویروس می توانند تا ماه ها ویروس را به دیگران انتقال دهند لذا رعایت هرآنچه باعث پیشگیری از این بیماری می شود، ضروری است./

کد خبر 108218

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha