جلسه سرمایه گذاری و توسعه کردستان با حضور رییس دفتر رییس جمهور برگزار شد

سرویس کردستان- به رسم معمول و در راستای برنامه ریزی برای سفر قریب الوقوع رییس جمهور به استان کردستان جلسه سرمایه گذاری و توسعه کردستان چهار شنبه شب (21 فرودین) با حضور رییس دفتر رییس جمهور برگزار شد.

به گزارش کرد پرس به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری محمود واعظی در این جلسه با بیان اینکه توسعه خط ریلی سنندج و اتصال آن به کشور عراق از سیاست های دولت است، گفت : توسعه خط ریلی به سنندج و در مرحله بعدی به مرز ایران و عراق از سیاست ها و برنامه های جدی دولت است و انتظار می رود با تامین سرمایه مورد نیاز، این پروژه عملیاتی شود.

واعظی با اشاره به موقعیت ژئوپلتیک کردستان و همجواری با کشور عراق افزود: همین امر باعث شده تا بخش دولتی و غیر دولتی نگاهی ملی نسبت به توسعه، آبادانی و مسائل این استان داشته باشند.

وی اضافه کرد: اقتصاد کشور زمانی اصلاح می شود که بودجه دولتی برای سرمایه گذاری در استان ها به صفر و تامین مالی و سرمایه گذاری بانک ها و بخش خصوصی به اوج برسد.

رئیس دفتر رئیس جمهور گفت: فعالیت و ورود جمعی و تیمی بانک ها و بخش خصوصی در پروژه های کشوری و استانی منجر به تقسیم سود و کاهش ریسک سرمایه گذاری ها می شود.

واعظی بر ضرورت توجه بیشتر به استان های مرزی از جمله کردستان تاکید کرد و یادآور شد: این استان ها آینه کشور هستند چرا که اکثر مبادلات و مراوادت کشورهای همسایه نه در تهران بلکه در این استان ها انجام می شود.

عراق فرصتی برای عبور از تحریم ها است

رئیس دفتر رئیس جمهور با اشاره به اینکه جمهوری اسلامی ایران، شریک اول عراق بوده و بالاترین میزان واردات این کشور از ایران است، گفت: عراق و اقلیم کردستان، فرصتی بسیار عالی برای توسعه صادرات و عبور از تحریم های ظالمانه است.

وی افزود: در صورت افزایش حجم مبادلات تجاری، مالی و درهم تنیدگی اقتصادی، جلوی دخالت های بیگانگان در روابط بین کشورها گرفته می شود.

رئیس دفتر رئیس جمهور با اشاره به مزیت های بالای کشاورزی، دامپروری، گردشگری و معادن کردستان، اظهار داشت: باید با حمایت بانک ها و سرمایه گذاران بخش خصوصی بدنبال مجریان مناسب دارای اهلیت باشیم.

واعظی با اشاره به امضای تفاهم نامه با عراق برای احداث پنج شهرک صنعتی مشترک، اضافه کرد: یکی از این شهرک های صنعتی در کردستان احداث می شود.

سیل همبستی و همدلی ملی را افزایش داد

وی با بیان اینکه حادثه سیل فروردین ماه 98 با وجود رنج و خسارت به مردم وارد کرد اما برکاتی از جمله تامین آب پشت سدها و رفع مشکلات محیط زیستی به همراه داشت، گفت: در این حادثه شاهد همبستگی و همدلی بین همه نهادها، ارگان ها، نیروهای مسلح و مردم بودیم.

رئیس دفتر رئیس جمهور افزود: باید روند کمک رسانی به حادثه دیدگان هدفمند باشد و به همین منظور فرماندهی ستاد مدیریت بحران سیل اخیر با وزارت کشور و استانداری ها است.

به گزارش ایرنا، 25 استان کشور از روزهای آخر سال گذشته تا امروز درگیر بارش باران و وقوع سیل ویرانگر شده و این بلای طبیعی خسارت سنگینی را برای مردم به بار آورده است.

بدون تردید سیل به عنوان یکی از مهمترین بلایای طبیعی شناخته شده است، همچنین در عمل سیلاب هم از نظر تلفات جانی و هم از منظر خسارت مالی مهیب ترین بلایای جوی در جهان به شمار می رود.

کد خبر 108565

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha