به گزارش خبرگزاری کردپرس، خلیل آقایی با اشاره به طرح توسعه جنگل در یازده استان زاگرس نشین با وسعت ۶ میلیون هکتار، اظهار کرد: این طرح با اعتبار ۶ هزار میلیارد ریال از ابتدای امسال آغازشده است.
وی، بابیان اینکه امسال در حوزه آبخیزداری عملیات اجرایی در سطح یک هزار و 200 هکتار از اراضی کشور انجام میشود، یادآور شد: در این حوزه بالغ بر 15 هزار میلیارد ریال هزینه خواهد شد.
معاون وزیر جهاد کشاورزی، با بیان اینکه تا پایان سال جاری دو طرح بزرگ آبخیزداری و سیلبند در استانهای زاگرس نشین اجرا میشود، تصریح کرد: طی سال گذشته فعالیت سازهای آبخیزداری در بیش از 6 هزار نقطه کشور انجامشده است.
وی با اشاره به احیای مراتع در سطح یکمیلیون هکتار و 25 هزار هکتار جنگلکاری طی سال گذشته، ابراز کرد: تا کنون در سطح 40 میلیون هکتار از اراضی کار کاداکستر انجام شده که این امر نقش مهمی در تثبیت مالکیت، مستثنیات، حقوق مردم و رفع اختلاف بین دولت و مردم شده است.
آقایی بیشترین جنگلکاری ایران را در استان ایلام دانست و گفت: استان ایلام در سالهای اخیر ۸ هزار هکتار در مناطق جنگلی و مرزی نهالکاری کرده است.
رضا احمدی، مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان نیز در حاشیه این بازدید با بیان این که در سال گذشته ۲۵ هزار هکتار طرح نهالکاری و جنگلکاری در شهرستان مهران اجراشده است، گفت: امسال نیز ۱۴ هزار هکتار دیگر اجرا و در دستور کار قرار دارد.
مجید عسگری، فرماندار دهلران نیز با اشاره به این که سال گذشته بیش از 2 هزار هکتار از عرصه های بیابانی این شهرستان جنگل کاری شده است، عنوان کرد: افزایش اعتبارات در این حوزه نقش موثری در جلوگیری از بیابان زایی در این شهرستان مرزی با وسعت بیابانی دارد.
وی افزود: سال گذشته هشت پروژه آبخیزداری با هزینه 30 میلیارد ریال در شهرستان دهلران اجرا شده که نیاز است با افزایش سقف اعتبارات این حوزه شاهد افزایش این طرح ها در شهرستان گرمسیری دهلران باشیم.
به گزارش کردپرس، رئیس سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری کشور، از نهالستان شهرستان ایوان و طرح جنگلکاری شهرستان مهران نیز با حضور مسئولان اجرایی استان بازدید کرد.
نظر شما