رسالت آموزش در دانشگاه فرهنگیان سنگین‌تر از دانشگاه‌های دیگر است

سرویس کردستان- رییس دانشگاه فرهنگیان استان کردستان گفت: دانشگاه‌ها سه رسالت عمده آموزش، پژوهش و خدمات اجتماعی دانشگاهی را بر دوش دارند اما دانشگاه فرهنگیان کفه رسالت آموزش آن سنگین‌تر از دانشگاه‌های دیگر است چرا که آنجا معلم تربیت می‌شود که آموزش دهد.

به گزارش کرد پرس به نقل از فارس، یحیی معروفی در مراسم چشم‌اندازها و چالش‌های عشق معلمی که به مناسبت دهه سرآمدی آموزش در دانشگاه فرهنگیان استان کردستان برگزار شد اظهار داشت: به باور من هفته آموزش باید همیشه باشد چرا که یادگیری همیشگی است و هیچگاه انسان از یادگیری بی نیاز نیست.

وی افزود: تا زمانی که ما باید یاد بگیریم بی‌نیاز از معلم، درس و عشق معلم نیستیم.

رییس دانشگاه فرهنگیان استان کردستان ادامه داد: اگر همیشه هفته آموزش باشد و اگر هر روز از زحمات معلمان قدردانی شود باز کم است و حق مطلب ادا نمی‌شود.

وی تصریح کرد: دانشگاه‌ها سه رسالت عمده آموزش یعنی انتقال دانش، پژوهش یعنی تولید دانش و خدمات اجتماعی دانشگاهی یعنی کاربرد دانش برای حل مسائل جامعه بر دوش دارند.

معروفی تاکید کرد: در دانشگاه فرهنگیان کفه رسالت آموزش سنگین‌تر از دانشگاه‌های دیگر است چرا که در این دانشگاه تربیت می‌شود که آموزش دهند.

وی ادامه داد: اگر ما موفق شویم که معلمان باکیفیت، مسولیت‌پذیر و دلسوزی برای فردای جامعه تربیت کنیم می‌توانیم آسوده باشیم که نسل آینده ساخته شده است چرا که تربیت معلم باکیفیت منشا خیر است.

رییس دانشگاه فرهنگیان استان کردستان وظیفه معلمین در دانشگاه فرهنگیان را بسیار سنگین عنوان کرد و گفت: استادی که خودش توانمند نباشد مطمئنا نمی‌تواند انسان توانمندی تربیت کند.

در ادامه این مراسم پروفسور ارسلان شادمان از اساتید برجسته رشته ریاضی در کردستان اظهار داشت: هیچ عشقی به اندازه عشق به معلمی برایم دلنشین نبوده است.

وی افزود: بزرگ‌ترین آرزوی من در دوران نوجوانی رسیدن به درجه معلمی بود و خدا را شاکرم که معلم شدم.

شادمان در ادامه به بیان خاطراتی در رسیدن به شغل معلمی و موفقیت های خود در این مسیر پرداخت و گفت: معلمی را جدای از مسایل و مشکلاتی که دارد نه به عنوان یک شغل بلکه به عنوان عشق زندگیم می‌شناسم.

گفتنی است، ارسلان شادمان درسال ۱۳۱۷ در شهر سنندج دیده به جهان گشود، درسال۱۳۳۷ در دبیرستان هدایت دیپلم ریاضی را کسب نمود سپس در دانش‌سرای عالی لیسانس ریاضی گرفت.

وی پس از پذیرش از دانشگاه علوم پاریس (سوربن) به فرانسه عزیمت کرد و در محضر ریاضی‌دانان بزرگ موفق به کسب دکترای ریاضی محض شد.

وی به مدت سه سال در دانشکده علوم دانشگاه پیکارد در فرانسه ریاضی را تدریس نمود، سال ۱۳۵۰ به ایران مراجعت کرد و استادیار دانشگاه تهران شد و هم‌اکنون با مرتبه‌ی استادی در دانشگاه‌های تهران و کردستان مشغول به خدمت است.

از دیگر فعالیت‌های او درسال‌های ۱۳۶۰ تا۶۴ همکاری در نوشتن کتاب‌های ریاضی با آموزش و پرورش است. از مهم‌ترین آثار ایشان می‌توان به ترجمه کتاب «حساب دیفرانسیل» هانری کارتان، ترجمه‌ کتاب «صورت دیفرانسیل» کارتان، ترجمه کتاب «توپولوژی کلدوس بنیک»، جبر خطی مقدماتی، دانشگاه ابوریحان و ترجمه کتاب «انفجار ریاضیات» اشاره کرد.

کد خبر 109616

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha