طرح درخواست لغو مصونیت قضایی روسای مشترک HDP و 7 نماینده این حزب در پارلمان ترکیه

سرویس ترکیه - دادستان جمهوری ترکیه در آنکارا طی اقدامی جدید با تشکیل 13 پرونده قضایی علیه نمایندگان حزب کُردی دموکراتیک خلق ها (HDP) از جمله پروین بولدان و سزایی تملی، روسای مشترک این حزب خواستار لغو مصونیت قضایی این نمایندگان ملت ترکیه از پارلمان این کشور شده است.

به گزارش کردپرس به نقل از خبرگزاری Diken، بر اساس اطلاعات به دست آمده، دادستان جمهوری ترکیه در آنکارا طی اقدامی جدید با تشکیل 13 پرونده قضایی علیه نمایندگان حزب کُردی دموکراتیک خلق ها (HDP) از جمله پروین بولدان و سزایی تملی، روسای مشترک این حزب خواستار لغو مصونیت قضایی این نمایندگان ملت ترکیه از پارلمان این کشور شده است.

3 پرونده علیه سزایی تملی، 2 پرونده علیه نوران ایمیر و رمزیه توسون، و 1 پرونده برای پروین بولدان، ارول قاطرچی اوغلو، کمال پُکعوز، موصی فاریس اوغلولاری، عایشه سوروچی و بردان اوزترک تشکیل و از پارلمان خواستار لغو مصونیت قضایی این نمایندگان شده است.

کد خبرنگار: 30102

کد خبر 110070

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha