حاکمیت چند نفر بر مقدرات کردستان با نگاه جناحی/ نماینده های مجلس دست از معامله با برخی افراد بردارند/ وضعیت معادن و صنایع استان وخیم است

سرویس کردستان- رییس شورای اسلامی استان کردستان با انتقاد شدید از وضعیت اداره استان، گفت: به عنوان نماینده های مردم نگرانی مان از وضعیت اداره استان به اوج خود رسیده است.

به گزارش خبرگزاری کُرد پرس، خلیل عزیزی در نشست خبری با بیان اینکه متاسفانه بسیاری از مسئولان استان شورا را رقیت خود می دانند و اعتباری برای رای مردم قائل نیستند گفت: نظرشان این است که اعضای شورا فقط در برخی جلسات نمایشی شرکت و از آنها تعریف و تمجید کنند.

وی در ابتدای این جلسه با اشاره به سالگرد سفر رهبری به کردستان، گفت: این سفر پر خیر و برکت خیلی از مسائل کردستان را حل کرد و خیلی نگاه های غلط که به مردم کُرد و اهل سنت وجود داشت را تغییر داد. در این سفر مسائل و مشکلات مسایل اصلی مردم مورد نظر و بسیاری تحقق پیدا کرد.

وی افزود: اما برخی مصوبات هم نیمه کاره مانده است که مشکل اعتباری دارند که مسئولین توجه آنچنانی ندارند از جمله ورزشگاه 22 گولان که وضعیت نامناسبی دارد و بسیاری دیگر پروژه های مشابه.

عزیزی با بیان اینکه یکی از آرزوهای ما از طرف مردم و شوراهای اسلامی کردستان سفر دوم ایشان به کردستان است چرا که مسایل و مشکلات کردستان نیاز به دستورات جهادی و روحیه جهادی دارد. ما 10 تا 12 سال به خاطر مسائل جنگ و برخی ناکارآمدی های مدیریتی از اعتبارات ویژه دوران انقلاب محروم ماندیم و اینها باید جبران شود.

رییس شورای اسلامی استان کردستان با بیان اینکه ما 15 جلسه رسمی داشتیم که حاصل آن حدود 48 مصوبه که مربوط به خواسته ها و نیازهای جامعه شهری و روستایی بوده است. آنچه که در این مصوبات مورد توجه بوده دغدغه های مردم است که به شورا رسیده یا شورا خود تشخیص داده چرا که به نوعی از روستاها تا شورای عالی نماینده مردم حضور دارند.

وی افزود: مسایل زیادی مورد توجه قرار گرفته است اما اکثر مشکلات ما روی وعده و وعیدهای دروغ و بی جا و آمار و ارقام های آقایان مسئول که ارایه می دهند تحقق پیدا نکرده است و به عنوان نماینده مردم نگرانی ما در اوج خود از عملکرد مسئولین است.

ظرفیت مرز با به تهدید و معضل تبدیل کرده اند

عزیزی با بیان اینکه ظرفیت های مرزی در هر استانی یک پتانسیل مفید برای رشد اقتصادی و توسعه همه جانبه است، گفت: اما متاسفانه با وجود اینکه معاونان رییس جمهوری، مدیران میانی و مسئولین استانی در این حوزه وعده های بی شماری بیان کرده اند. در استان به دلیل سوء مدیریت مدیران، مرز به نوعی به تهدید و مشکل و معضل تبدیل شده است.

وی افزود: این یک مورد خود به تنهایی ناتوانی مسئولین و تصمیم گیران استان را نشان می دهد که هر هفته و هر ماه شاهد وعده های بی نتیجه مسئولین در این حوزه ها هستیم اما عملی نمی بینیم.

در عزل و نصب ها قحط الرجال شده است!

رییس شورای اسلامی استان کردستان با بیان اینکه تعداد کم تر از انگشتان دست شامل افراد سودجو به نوعی دولت در سایه در کردستان تشکیل داده اند، گفت: تصمیمات این عده خاص در 6 سال گذشته استان کردستان را به افتضاح کشیده است و فقط منافع شخصی و جناحی و سیاسی شان را دنبال کرده اند که حاصل آن تورم و بیکاری و هزاران درد دیگر در استان است.

وی افزود: ظاهرا برخورد با این افراد از عهده مسئولین کشوری هم خارج است که اینگونه جولان می دهند و ما حالا امیدمان به خدا است که ریشه باند و باند بازی را در این استان از میان بردارد.

عزیزی با بیان اینکه امیدوارم مسئولن کشوری به خودشان بیایند و توجه داشته باشند این تیم خاص منافع مردم را فدای منافع شخصی و جناحی خود کرده اند، گفت: شاهد عزل و نصب های بی جایی هستیم که این حجم از تورم و بیکاری در استان ریشه در این تصمیم گیری ها دارد. اگر حضور این افراد و وضعیت به این حال بماند در چند ماه آینده وضعیتی بدتر از این را هم شاهد خواهیم بود.

وضعیت راه و شهرسازی استان چرا روشن نمی شود؟

وی با اشاره به اینکه جالب است که فرمانداری های مهم استان در چند شهرستان به مدت حتی بعضا بیش از یک سال با سرپرست اداره می شوند، گفت: وضعیت راه و شهرسازی را هم که همه شاهد هستند چگونه است.

وی با اشاره به اینکه اداره کل راه و شهرسای استان حدود 9 ماه است با سرپرست اداره می شود، گفت: نمی دانیم چرا قحط الرجال شده و این چهار- پنج نفر چه زمانی یکی از دوستان و هم گروهی شان را برای اداره این اداره کل مهم معرفی می کنند؟

قتلگاه های کردستان

عزیزی با بیان اینکه اداره راه و شهرسازی از ادارت حیاتی هر استان است، افزود: وضعیت زیرساخت های استان به شدت نامناسب است.دیدیم جاده های کردستان که تبدیل به قتلگاه شده است در سه – چهار روز گذشته 11 نفر کشته و 30 نفر زخمی جاده های بر دست مردم مظلوم کردستان که انگار به این شرایط عادت کرده اند، گذاشت.

نماینده های استان در مجلس چه کار می کنند؟

رییس شورای اسلامی کردستان با انتقاد از عملکرد نماینده های مجلس در حوزه نظارت بر وضعیت استان، گفت: نماینده های مردم در مجلس از این فجایع بی خبر نیستند اما سئوال این است تا کی این وضعیت را قبول می کنند.

وی با اشاره به وضعیت آشفته برخی پروژه های استان از جمله راه آهن، فرودگاه ها، راه های روستایی و شهری گفت: به طور مثال میزان راه های آسفالته روستایی در استان بیش از 20 درصد از میانگین کشوری پایین تر است که موجب نابودی روستاها، کوچ روستاییان و ایجاد حاشیه نشینی در شهرها شده است. این مسائل چرا پیگیری نمی شود.

عزیزی به سلیقه ای عمل کردن بانک ها در ارایه تسهیلات به حوزه تولید در استان هم اشاره کرد و گفت: مگر قوانین کشور یکسان نیست پس چرا عملکرد بانک ها در این حوزه با استان های همجوار ما متفاوت است؟

وضعیت اسف بار معادن و صنایع استان

رییس شورای اسلامی کردستان، با اشاره به ظرفیت های مهم کردستان در حوزه معادن و حتی صنعت گفت: متاسفانه ادارت مربوطه در استان، مسئولین ارشد و حتی مسئولین کشوری به این ظرفیت ها بی توجه هستند و می بینیم که نفس صنایع محدودی هم که در استان بود به شماره افتاده و معادن هم که وضعیت نامناسب شان بر کسی پوشیده نیست. کسی می داند طلای استراخ شده از معادن استان را چه کسی به کجا می برد؟

وی به وضعیت نامناسب حوزه بهداشت و درمان و آموزش و پرورش هم اشاره کرد و گفت: یک رییس دانشگاه علوم پزشکی برکنار و سرپرستی برای آن انتخاب شد اما در همین بیمارستان توحید بیش از 30 تا 40 میلیون هزینه بنر و تبلیغات برای این اقدام انجام شده در حالی که پرستاران زحمت کش در بیمارستان های کردستان بعضا یک سال است که نتوانسته اند حق و حقوق خود را به طور کامل دریافت کنند. برخی پرستاران را می شناسم به دلیل بدهی زیاد حتی دیگر به محل کارشان هم مراجعه نمی کنند.

عزیزی افزود: در حوزه آموزش و پرورش هم مشکلات زیادی وجود دارد از جمله اینکه در حال حاضر 200 مدرسه ما هیچ گونه استانداردی ندارند و متروکه هستتد اما و بدون واهمه کلاس های درس در آنها برقرار است تا کی این وضعیت را می خواند ادامه دهند؟

نام سازمان همیاری شهرداری های کردستان را عوض کنید!

عزیزی با اشاره به مشکلات اساسی که شهرداری های استان با آن مواجه هستند، گفت: متاسفانه اعتبارات و بودجه شهرداری ها در کردستان در سازمان همیاری های شهرداری های استان به یک حیاط خلوت برای عده ای خاص بدل شده است که حاضر نیستند کوچک ترین شفاف سازی در این زمینه انجام دهند.

رییس شورای اسلامی استان کردستان با بیان اینکه بر اساس بند 9 ماده 86 قانون شرح وظایف شوراها، نظارت بر سازمان همیاری بر عهده ماست، گفت: تا کنون بیش از 20 مکاتبه با آنها در این زمینه داشته ایم اما حاضر به شفاف سازی نیستند.

وی افزود: به نظر می رسد بهتر باشد نام سازمان همیاری های شهرداری های کردستان را به سازمان مرتفع کردن خواسته های استانداری تغییر دهند، آنها کمکی به شهرداری ها نکرده اند هیچ در ایجاد بحران های کنونی برای آنها هم نقش دارند.

کد خبر 110384

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha