به گزارش خبرگزاری کُردپرس، سخنگوی سازمان ثبت احوال کشور امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه که به مناسبت روز ملی جمعیت برگزار شد، به ارائه آماری درباره رویدادهای حیاتی در استان های مختلف کشور پرداخت.
سیف الله ابوترابی درباره آمار طلاق در کشور گفت: میزان عمومی طلاق ۳.۱ مورد به ازای هر هزار نفر جمعیت است که استانهای خراسان رضوی، تهران، کردستان، قم، گیلان و اردبیل دارای بالاترین نرخ طلاق و استانهای سیستان و بلوچستان، چهارمحال بختیاری، ایلام، خراسان جنوبی، هرمزگان و بوشهر دارای پایینترین آمار طلاق بودهاند.
وی با اشاره به میزان عمومی (ناخالص طلاق) گفت: میزان عمومی طلاق 2/2 به ازای هر 1000 نفر جمعیت است و بر این اساس پنج استان دارای بالاترین میزان عمومی طلاق به ترتیب استانهای خراسان رضوی (8.2)، تهران (7.2)، کردستان (7.2)، قم (5.2)، گیلان (5.2) و اردبیل (5.2) است. همچنین پنج استان دارای پایینترین میزان عمومی طلاق استانهای سیستان و بلوچستان (7)، چهارمحال و بختیاری (5.1)، ایلام (5.1)، خراسان جنوبی (5.1)، هرمزگان (6.1) و بوشهر (6.1) هستند.
البته سخنگوی سازمان ثبت احوال کشور، کردستان را در میان استان های دارای بیشترین آمار ازدواج هم ذکر کرد و توضیح داد: میانگین عمومی ازدواج ۷ مورد به ازای هر هزار نفر جمعیت است و ۵ استان خراسان شمالی، اردبیل، کردستان، لرستان و خوزستان دارای بیشترین آمار ازدواج و استانهای سمنان، البرز، تهران، بوشهر و اصفهان دارای کمترین میزان ازدواج بوده است.
ضرب المثل« کسی را که خواب است می توان با نهیب بیدار کرد اما کسی که خود را به خواب زده نمی توان به راحتی بیدار کرد» به درستی حکایت امروز برخی از مسئولان استانی است که این روزها با وجود اعلام آمار رسمی از سوی مراجع ذیصلاح درباره وضعیت نابه سامان کردستان در شاخص های مختلف و فریاد بر آوردن آحاد مردم باز هم آن را باور نمی کنند و با ارائه توجیهاتی نادرست سعی در فریب افکار عمومی و فرار از مسئولیت دارند؛ حال آنکه انکار موضوع سبب سلب مسئولیت نمی شود و به جای انکار باید واقعیت را بپذیرند و اقدامات عملی برای مقابله با این روند در پیش گیرند.
نظر شما