سرمای «بیمه دی» بر تن خانواده های شهدا و ایثارگران آذربایجان غربی

سرویس آذربایجان غربی- پس از تغییر سازمان حامی خانواده های شهدا و ایثارگران از "بیمه ایران" به "بیمه دی"، حمایت های درمانی این افراد قطع شده و قرارداد مراکز درمانی و دارویی نیز با این سازمان بیمه گر به حالت ملعق درآمده است.

به گزارش کردپرس، در آذربایجان غربی اکثریت طرف های قرارداد درمانی و دارویی استان بدلیل عدم تعهد "بیمه دی" به مفاد قرارداد فیمابین، همکاری خود را با این سازمان بیمه گر معلق کرده اند.

خانواده های شهدا، جانبازان و ایثارگران پس از تغییر سازمان حامی از بیمه ایران به بیمه دی در یکی دو سال اخیر با فاکتورهای تسویه نشده یک تا دوساله رو به رو شده اند و سازمان بیمه گر دی تا کنون در این خصوص روشنگری نکرده است.

نماینده مهاباد در مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با خبرنگار کردپرس می گوید: ۴ ماه پیش در تذکری به ریاست جمهوری در این خصوص اعلام کردیم که خانواده های معزز شهدا، جانبازان و ایثارگران از حمایت های درمانی توسط بیمه دی محروم شده اند. این خانواده ها که تاکنون از خدمات بیمه تکمیلی بهره مند بودند، پس از تغییر سازمان حامی از بیمه ایران به بیمه دی با مشکلاتی چند روبه رو شده اند.

جلال محمودزاده با اشاره به اینکه سازمان بیمه دی زیر پوشش بنیاد شهید قرار دارد، تاکید می کند: علیرغم این مسئله این سازمان بیمه گر اقدامی برای این خانواده ها انجام نمی دهد. همچنین خود بنیاد شهید نیز تاکنون علی رغم تذکرات بنده جهت رفع این مشکل اقدامی انجام نداده است.

"طرح جبران" راه اندازی می شود

در همین راستا خبرنگار کردپرس با نماینده بیمه دی در استان آذربایجان غربی تماس گرفت اما مدیر این سازمان عنوان کرد: «برای کسب جزییات بیشتر باید از سازمان بیمه دی کشور سوال کنید».

در این مورد نیز تنها به یک اپراتور برخورد کردیم و بعد از وارد کردن داخلی های متعدد نتوانستیم با مسئول مربوطه مصاحبه انجام دهیم.

یک روز بعد از تماس های نافرجام با مسئولین بیمه دی، این سازمان در کانال خود از نشست کمیته بهبود و تدوین "طرح جبران" با موضوع نظارت و بهبود سطح خدمات در قرارداد بیمه درمان تکمیلی خانواده شهدا و ایثارگران موسوم به "طرح جبران" با حضور معاونین فنی و مالی و اقتصادی بیمه دی در مشهد خبر داد و نوشت: در این نشست در جهت ارتقای سطح کیفی خدمات و کسب رضایت حداکثری بیمه شدگان این قرارداد، کارگروه ها متعددی در سراسر شعب برگزار می شود و مدیران ارشد بیمه دی با حضور در شعب، از نزدیک در روند اجرای "طرح جبران" قرار می گیرند.

رفع تعلیق همکاری مراکز طرف قرارداد با بیمه دی مشروط به اجرای تعهدات

خبرنگار کردپرس برای کسب جزییات بیشتر با نماینده انجمن داروسازان مهاباد به گفت و گو نشست.

صابر موسی زاده در این خصوص می گوید: مراکز طرف قرارداد که به عنوان واسطه ای بین بیماران تحت پوشش بنیاد شهید و بیمه دی ارائه خدمات می کردند پیشتر با "بیمه ایران" قرارداد داشتند، اما بعد از واگذاری این خدمت به خانواده های جانبازان، شهدا و ایثارگران به "بیمه دی" پرداخت مطالبات داروخانه ها به تعویق افتاد.

او اضافه می کند: هر چند این مورد در خصوص بیمه ایران نیز وجود داشت اما به مراتب بیمه ایران بهتر از بیمه دی در این خصوص عمل می کرد. بر اساس قرار داد موجود ما بین طرفین مراکز درمانی و سازمان بیمه گر، پرداخت مطالبات داروخانه‌ها حداکثر تا دو ماه عنوان شده است اما گاهاً این پرداخت به ۷ ماه نیز رسیده است. حتی داروخانه هایی در مهاباد وجود دارد که به ۱۱ ماه تأخیر نیز رسیده است به همین دلیل این بی نظمی ها داروخانه ها را با مشکلاتی مواجه کرده است.

عدم پاسخگو در برابر تعهدات

موسی زاده بیان می کند: بنده به عنوان نماینده انجمن داروسازان مهاباد کتبا به سازمان بیمه دی اعلام کردم که تداوم این وضعیت قابل قبول نیست همچنین شرایط خرید از شرکت های دارویی هم روز به روز سخت تر می شود و اکثر شرکت ها خواستار فروش نقدی محصولات خودشان هستند همه این مسائل باعث شد تا داروخانه ها نتوانند علی رغم میل باطنی خود داروی مورد نیاز خانواده های شهدا، جانبازان و ایثارگران را تامین کند. با توجه به اینکه بیمه دی هیچکدام از تعهدات خود را در این زمینه انجام نداده است.

نماینده انجمن داروسازان مهاباد می گوید: این روند منجر به تعلیق همکاری مراکز طرف قرارداد با بیمه دی شده است و تا زمانی که این سازمان بیمه گر نسبت به تعهدات خود اقدام نکنند و یا توضیح قانع کننده در خصوص مشکلات خود ارائه ندهند این همکاری همچنان معلق خواهد ماند.

موسی زاده تصریح می کند: این وضعیت در خصوص سایر شهرهای استان آذربایجان غربی نیز حاکم است و تاکنون هیچ مسئولی از طرف سازمان بیمه‌گر دی نسبت به تشریح وضعیت موجود اقدامی نکرده‌اند، آنها بیشتر به تزیین ویترین مشغول اند تا این که به ارائه خدمات بپردازند و در انجام تعهدات خود چندان جدی نیستند.

او ادامه می دهد: بارها شده که خانواده های ایثارگران به داروخانه مراجعه می کنند و اعلام کرده اند که حدود یک سال است فاکتور دارویی و یا پزشکی خود را در دست دارند اما تاکنون نتوانسته اند هزینه خود را از سازمان بیمه گر مطالبه کنند. آن ها پیشتر خدماتی درمانی خود را رایگان دریافت می کردند، اما اکنون باید هزینه های گزافی بپردازند.

کد خبر 111132

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha