به گزارش خبرگزاری کُردپرس، بر اساس این اینفوگرافی، سهم بازنشستگی پیش از موعد ۱۰ تا ۱۴ سال سابقه در ۵ اداره کل چهارمحال و بختیاری، کردستان، کرمانشاه، کهگیلویه و بویراحمد و همدان بیش از ۵۰ درصد است که بیشترین آن مربوط به اداره کل چهارمحال و بختیاری با ۷۱ درصد سهم است.
اما سهم بازنشستگی پیش از موعد با ۳۰ تا ۳۴ سال سابقه در دو اداره کل قزوین و مرکزی حدود ۵۰ درصد است.
همچنین سهم بازنشستگی با ۳۵ سال سابقه و بیشتر در ۵ اداره کل خوزستان، قزوین، یزد، سمنان و کرمان بیش از ۳۰ درصد است که بیشترین آن مربوط به اداره کل خوزستان با ۴۴ درصد سهم است.
اطلاعات تکمیلی این اینفوگرافی به این شرح است:
گروه اول - پیش از موعدها:
- متوسط سابقه (بیمهپردازی) ۲۰.۱سال با ۵ سال سنوات ارفاقی: متوسط سن افرادی که ۳۰ تا ۳۴ سال سابقه داشته اند، ۴۹ سال است. ( برای این گروه از بازنشستگان حدود ۵ سال سنوات ارفاقی لحاظ شده است).
- بازنشستههای ۴۹ ساله: ۳۷ درصد بازنشستگان پیش از موعد مرد با داشتن ۳۰ تا ۳۴ سال سابقه و با ۴۹ سال سن (به طور متوسط) بازنشسته شده اند.
- زنان، ۶۱ درصد بازنشستهها: ۶۱ درصد بازنشستگان پیش از موعد با داشتن ۱۰ تا ۱۴ سال سابقه و با ۵۸ سال سن (به طور متوسط) بازنشسته شدهاند.
گروه دوم- بازنشستگان عادی
در مقابل گروه پیش از موعدها، بازنشستگان عادی هستند که متوسط سابقه ۲۴.۱ سال است.
سهم سوابق ۳۰ تا ۳۴ سال، ۳۹ درصد است که بیش از نیمی از این گروه دارای ۳۰ سال سابقه بودهاند. پس از آن سوابق ۲۰ تا ۲۴ سال با داشتن سهم ۲۳ درصدی بیشترین فراوانی را دارا هستند.
متوسط سن برقراری بازنشستگی با ۳۰ تا ۳۴ سال سابقه ۵۵ سال است.
ماده ۷۶ قانون تامین اجتماعی: بیشترین متوسط سن برقراری مربوط به افرادی است که ۱۰ تا ۱۴ سال سابقه داشتهاند که عمدتا مشمولان مقررات ۷۶ قانون تامین اجتماعی بوده اند.
بازنشستگان مرد: ۴۲ درصد بازنشستگان مرد با ۳۰ تا ۳۴ سال سابقه بازنشسته شدهاند.
بازنشستگان زن: ۵۳ درصد بازنشستگان زن با داشتن ۲۰ تا ۲۴ سال سابقه بازنشسته شدهاند.
گفتنی است محمد حسن زدا، بی توجهی به اصول و قواعد بیمهای در اداره صندوق های تامین اجتماعی را از مهمترین عوامل از بین رفتن تعادل میان منابع و مصارف می داند و معتقد است: تصویب قوانین بدون توجه به این اصول، موجب پیری زودرس صندوق میشود.
نظر شما