به گزارش کردپرس، بر اساس آمار شبکه بهداشت و درمان شهرستان سردشت، در سال گذشته 214 مورد اقدام به خودکشی در این شهرستان سردشت به ثبت رسیده است.
شهرستان سردشت با این آمار رتبه ششم استانی را در امر خودکشی به خود اختصاص داده و در خودکشی های منجر به فوت نیز رتبه اول کشوری را به نسبت جمعیت کسب کرده است. در سال 97، در سردشت زنان سه برابر مردان اقدام به خودکشی کرده اند و زنان خانه دار در رتبه اول این قضیه قرار دارند. فراوانی میانگین سنی 15 تا 24 سال نیز در بین این آمار دیده می شود و همچنین اقدام به خودکشی در شهر بیشتر از روستا به ثبت رسیده است.
این آمار فاجعه بار، فرماندار سردشت را واداشت تا مجموعه مدیران شهرستانی را در قبال هر خودکشی که در این شهرستان رخ می دهد مسئول بداند و نسبت به آمار بالای خودکشی به عنوان یک زنگ خطر اجتماعی هشدار بدهد.
بنا بر پایگاه اطلاع رسانی استانداری، اقصی نخشی پور در جلسه کمیته پیشیگیری از خودکشی این شهرستان تاکید کرد: باید از ظرفیت فرهنگی شهرستان، تریبون مساجد، شوراها و معتمدین و متنفذین، فعالان مدنی و چهره های تاثیر گذار در جامعه جهت اگاهی سازی و فرهنگ سازی عمومی و ارتباط با جوانان استفاده کنیم و در راستای از بین رفتن این معضل اجتماعی پرخطر گام های اساسی برداریم.
وی ادامه داد: تقویت بنیان های خانواده به عنوان جامعه کوچک و تاثیرگذار در شکل گیری شخصیت افراد ضروری است و باید از طریق مشاوران و روانشناسان آموزشی نظارت دقیق بر دانش آموزان داشته باشیم.
نخشی پور اضافه کرد: در برنامه پایش دانش آموزان بانک جامعی از اطلاعات خانوادگی، معیشتی، روحی و روانی آنان جمع آوری می شود تا در مواقع ضروری مورد استفاده قرار بگیرد و بتوان از هرگونه حوادث احتمالی جلوگیری کرد.
وی تصریح کرد: باید خانواده ها را به سمت تعمیق آمیزه های دینی آنان سوق دهیم چرا که هرآنجا که معنویات و دین مداری ضعیف است، شاهد ناپایداری روحی و روانی در نهایت خودکشی هستیم.
نخشی پور با اشاره به ضرورت تشکیل کمیته تخصصی پیشگیری از خودکشی بصورت ماهانه گفت: شناسایی خانواده های در معرض خطر و تلاش برای برطرف کردن مشکلات آن ها اولویت کاری این کمیته است.
نظر شما