به کارگیری فناوری نوین در تثبیت شن‌های روان حاشیه دریاچه ارومیه

سرویس آذربایجان غربی- مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری آذربایجان‌غربی گفت: فناوری نوین تثبیت 100 درصدی شن‌های روان در حاشیه نمکی دریاچه ارومیه برای مقابله با پدیده گرد و غبار به‌کارگیری می‌شود.

به گزارش کردپرس، در دیدار متخصصان پژوهشکده احیا دریاچه ارومیه با اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری آذربایجان غربی استفاده از برترین تکنولوژی در اختیار برای مقابله با پدیده گرد و غبار بررسی شد.

در این نشست علمی و تخصصی زینال زاده مسئول گروه پژوهشی گفت: با تلاشهای شبانه روزی اساتید و محققان در مرکز پژو هشی احیا دریاچه مستقردر دانشگاه ارومیه توانسته ایم طرحهای بسیار خوبی را برای مقابله با پدیده گرد و غبار با انجام برترین شیوه های علمی بدست آوریم.

وی افزود: این موضوع منحصرا در اختیار این پژوهشکده قرار دارد و آماده ایم با همکاری متقابل این تکنولوژی را در حوزه اراضی ملی دریاچه ارومیه در اختیار منابع طبیعی قرار دهیم.

مسئول گروه پژوهشی پژوهشکده احیا دریاچه ارومیه بیان کرد: این تکنولوژی تحت عنوان "سیانو باکتر" نام دارد که قادر است درصد تثبیت شنهای روان را تا صد درصد بالا ببرد.

وی تاکید کرد: این تکنولوژی با قدرت چسبانندگی بالا با ایجاد یک لایه چسبناک مانع از حرکت شنهای روان و ایجاد گرد و غبار می شود.

میرصمد موسوی نیز امروز در جمع خبرنگاران گفت: با توجه به اعلام همکاری پژوهشکده احیای دریاچه ارومیه، در صدد اجرای این طرح تحقیقاتی هستیم.

وی افزود: این فناوری نوین به تثبیت 100 درصدی شن‌های روان در حاشیه نمکی دریاچه ارومیه برای مقابله با پدیده گرد و غبار انجام می شود.

کد خبر 111364

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha