به گزارش خبرگزاری کُردپرس، تخفیف همیشه جذاب است و قطعا اتیکت های تخفیف در هر فروشگاهی مردم را ناخودآگاه به سمت آن مکان سوق می دهد. اما به شرطی که تخفیف ها واقعی باشند نه اینکه کلاه بزرگی سرشان برود و خودشان هم متوجه نشوند. همان کاری که فروشگاه های زنجیره ای می کنند که حالا مثل مور و ملخ در شهرها ریخته اند و با تخفیف های عجیب و غریب مردم را به سمت خود جذب می کنند. تنها کافی است در هنگام خرید از این فروشگاه ها حواستان نباشد و مبالغ ذکر شده در فاکتور را با قیمت های روی جلد مقایسه نکنید در اغلب مواقع می بینید کلاه بزرگی سرتان رفته است. قیمت هایی که به نظر تخفیف خورده اما مشاهده می کنید از قیمت حک شده بر روی جلد بیشتر است که حتی با احتساب تخفیف هم باز به قیمت اصلی نمی رسد و از آن بیشتر است.
نکته قابل تامل این است که اگر خریدار حواسش جمع باشد و متوجه موضوع شود و دوباره به سراغ فروشگاه برود که دلیل این کار را بپرسد جواب فروشندگان در اغلب موارد این است که یا سیستم اشتباه کرده و یا قیمتی که به عنوان قیمت واقعی مصرف کننده روی محصول از سوی کارخانه درج شده قیمت قدیم است!
این مسئله نشان می دهد که اگر خریدار حواسش نباشد به راحتی سرش کلاه رفته و با این فکر که تخفیف خوبی گرفته به خانه اش رفته و قیمت ها را هم هیچوقت نگاه نمی کند و فروشگاه مورد نظر هم خیلی راحت از این مسئله سوء استفاده کرده و کلاه بزرگی به نام تخفیف سر مشتریانش می گذارد!
بازی جدید
علاوه بر این، در برخی از فروشگاه های همواره تخفیف این روزها بازی جدید دیگری آغاز شده است و آن هم این است که برای بهره مندی از تخفیف یک محصول باید محصول دیگری هم که همراه با ان است حتما خریداری شود! به عنوان مثال در یکی از این فروشگاه ها در سنندج، پوشک بچه مولفیکس با تخفیف به خریداران عرضه می شود اما در کنار آن باید فرد خریدار، یک بسته چای هم که به همراه آن است، خریداری کند و پول ان را هم جداگانه پرداخت کند و در واقع بسته چای به خریدار قالب می شود تا بتواند از تخفیف پوشک بچه بهره مند شود! به این ترتیب نوع کلاهبرداری این فروشگاه ها در حال تغییر است و از این طریق محصولاتی که پیش از آن مشتری برای آن وجود نداشته و در واقع روی دست شان مانده است، به فروش می رسانند.
بهتر است خریداران این را بدانند که در قانون حمایت از حقوق مصرف کنندگان، ظاهرسازی و وانمود کردن به تخفیف تخلف محسوب می شود که مطابق با این قانون، مصرف کنندگان می توانند حقوق خود را پیگیری کنند.
به گفته رئیس انجمن ملی حمایت از حقوق مصرف کنندگان، مردم باید در صورت مشاهده چنین موردی، موضوع را با تلفنهای 124 یا 135 در میان بگذارند چرا که بر اساس قانون این کار تخلف است و مجازات دارد.
نظر شما