«صادق محمد غریب»استاد ارتباطات دانشگاه صلاحالدین اربیل با اشاره به برگزاری کنگره مشاهیر کُرد گفت:هر ملتی بوسیله بزرگان و اندیشمندان،شخصیتهای سیاسی و دینیاش شناخته میشود.آنها پایههای تمدن یک ملت را بنیان میگذارند.
دکتر صادق محمد غریب با بیان این مطلب که مشاهیر، رهبران اندیشه هستند،خاطرنشان کرد:برگزاری کنگره برای بزرگانی که چه در قید حیات هستند و چه اکنون دیگر نام و نشانشان زنده است،کار بسیار بزرگی است.ما باید ملت مرده پرست و زنده کش نباشیم.
وی افزود:ما هم باید آثار بزرگان را در کنگرههای و نشستهای آکادمیک مورد بررسی قرار دهیم و هم مردم را هر چه بیشتر با این مشاهیر آشنا کنیم،تا اندیشه زنده بماند.
استاد دانشگاه صلاح الدین اربیل ضمن استقبال از برگزاری کنگره مشاهیر کُرد،تصریح کرد:با تمام وجود از برگزاری کنگره مشاهیر کُرد استقبال می کنم،اگر چه ما مانند مردم دیگر نتوانستهایم از بزرگان خود تکریم نماییم اما این خود میتواند سرآغازی برای و ارجنهادن به ساحت بزرگان،اندیشمندان و مشاهیر کُرد که در حقیقت سهم عظیمی در اندیشهگستری در منطقه و جهان دارند،باشد.
وی افزود:برای نمونه به هر جای جهان میرویم تا میگوییم کُرد هستیم،سریع نام "صلاحالدین ایوبی"برایشان تداعی میشود.این نشانگر آن است،رهبران سیاسی،نظامی،بزرگانحوزه علم چقدر میتوانند در شناخت ملتی به دیگران سهم داشته باشند،به همین خاطر برگزاری چنین کنگرههایی را باید به فال نیک گرفت.
نظر شما