جراح قلب در کردستان وجود ندارد

سرویس کردستان- مراسم تودیع و معارفه رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان امروز برگزار شد و سیامک واحدی پس از 28 ماه از این سمت برکنار و وحید یوسفی نژاد بر کرسی ریاست تکیه زد.

به گزارش خبرگزاری کُردپرس، استاندار کردستان کمبودهای حوزه پزشکی استان اشاره کرد و توضیح داد: نبود بیمارستان تخصصی برای زنان و همچنین نبود جراح قلب در استان از جمله مطالبات مردم کردستان که باید در دستور کار قرار گیرد.

بهمن مرادنیا در آیین تودیع و معارفه رئیس دانشگاه علوم پزشکی اظهار داشت: استفاده از نیروهای جوان و کُرد و اهل سنت در پست های مدیریتی مطالبه مردم کردستان است که جای تقدیر دارد این رویکرد اکنون در استان محقق شده است.

مرادنیا با تاکید بر ایجاد روحیه تعامل و همکاری در استان گفت: اقداماتی که از سوی دانشگاه علوم پزشکی انجام شده حق طبیعی و مسلم مردم است و هیچ منتی نیست در واقع هر خدمتی که از سوی ما مسئولان ارائه می شود بدون منت است و این وظیفه ما است.

او از نبود گردشگری درمانی در کردستان انتقاد کرد و افزود: کردستان به جهت ارتباط با اقلیم کردستان عراق بهترین ظرفیت را برای گردشگری سلامت دارد اما کمبود امکانات درمانی آن نسبت به سایر استان ها سب شده است برای درمان به مناطق دیگر مراجعه کنند در حالیکه این مسئله در اقتصاد استان تاثیر بسزایی دارد که باید به صورت ویژه مورد توجه قرار گیرد.

استاندار کردستان خاطرنشان کرد: تعداد کثیری از افرادی که در کردستان تحت عمل جراحی قلب قرار می گیرند به علت نبود جراح قلب جان خود را از دست می دهند که این کمبود هیچ توجیهی ندارد و من هیچ پاسخی برای آن وقتی از من سوال می شود که چرا جراح قلب در استان وجود ندارد، ندارم.

موهای سفید تنها چیزی است که از دوران مدیریتم برایم باقی مانده است!

سیامک واحدی، رئیس سابق دانشگاه علوم پزشکی کردستان هم در این آیین گفت: با موهای سیاه دانشگاه را تحویل گرفتم و با موهای نسبتا سفید دانشگاه را تحویل دادم و در مدت 28 ماه خدمت هرچه در توان داشتم تلاش کردم که به انجام برسانم.

او با بیان اینکه موهای سفید تنها چیزی است که در مدت دو سال و چهار ماه خدمتم برایم باقی مانده است، افزود: در این مدت هرگز بی برنامه از خانه بیرون نیامدم و هر روز با یک ایده تازه به محل خدمت می آمدم.

واحدی به برخی از اقدامات خود در زمان تصدی ریاست دانشگاه علوم پزشکی کردستان اشاره کرد و توضیح داد: پروژه بیمارستان کوثر را با وجود اینکه در بستری بیماری بودم ظرف کمتر از یک ماه به اتمام رساندم و همچنین بیمارستان های توحید و بعثت را بازسازی کردم به طوریکه اکنون بیمارستان بعثت سنندج چیزی از بیمارستان های طراز اول خصوصی کشور کم ندارد.

او افزود: هیچ گونه باند بازی در دوران مدیریتم در کار نبوده و باندی نداشته ام و با رفتن من کسی استعفا نخواهد داد.

رئیس سابق دانشگاه علوم پزشکی کردستان تصریح کرد: در دوران خدمتم حتی یک ریال به عنوان حق ماموریت و پول ناهار و شام نگرفتم.

او خاطرنشان کرد: در دوران خدمتم انتقادهای رسانه ها را دیدم و شنیدم و سعی کردم در عمل انجام دهم تا دیگر به آن شیوه دانشگاه مورد سوال قرار نگیرد.

ارتقاء کمیت و کیفیت هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی را در دستور کار قرار می دهم

وحید یوسفی نژاد، رئیس جدید دانشگاه علوم پزشکی هم در این آیین اظهار داشت: کشور در شرایط ویژه ای قرار دارد که فشار اقتصادی، وظیفه ما را در حوزه سلامت دوچندان می کند چرا که مردم به علت کاهش درآمد ضروریات درمانی را نادیده می گیرند.

او کمبود اعضای هیئت علمی رسمی در دانشگاه علوم پزشکی کردستان را یکی از ضعف های این ارگان عنوان کرد و گفت: تعداد اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی کردستات نسبت به تعداد دانشجویان کمتر است که بنا دارم در حوزه آموزش ارتقاء کمیت و کیفیت اعضای هیئت علمی و افزایش نقش مشارکتی هیئت علمی در دانشگاه را در دستور کار خود قرار دهم.

یوسفی نژاد همچنین توریسم درمانی را یکی از برنامه های خود عنوان و تاکید کرد: باید ارتباط با اقلیم کردستان عراق را تقویت کرده و بیماران اقلیم برای درمان به استان کردستان مراجعه کنند.

کد خبر 111832

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha