دمای هوای کردستان 3 تا 4 درجه کاهش می یابد

سرویس کردستان- رئیس اداره پیش بینی اداره کل هواشناسی کردستان گفت: از روز چهارشنبه 22 خرداد ماه تا آخر هفته دمای هوای کردستان سه تا چهار درجه سانتیگراد کاهش می یابد و اندکی از گرمای هوای سطح استان کاسته می شود.

به گزارش خبرگزاری کُردپرس، بهرام چاره خواه در گفت و گو با کُردپرس اظهار داشت: از لحاظ دمایی تا روز سه شنبه تغییرات قابل توجهی در استان نداریم و همچنان شاهد تداوم گرما خواهیم بود اما از روز چهارشنبه اندکی از گرمای هوا کاسته می شود.

او افزود: با توجه به بررسی و تحلیل آخرین نقشه ها و مدل های پیش یابی هواشناسی، بتدریج از ظهر امروز دوشنبه تا اواخر وقت فردا سه شنبه با توجه به انتقال رطوبت و افزایش ناپایداری های جوی در سطح منطقه، شاهد افزایش ابر، گاهش وزش باد شدید و رگبار و رعد و برق و باران (با احتمال تگرگ) در برخی از نقاط استان خواهیم بود.

چاره خواه ادامه داد: پیش بینی می شود بیشتر بارش ها در بعدازظهر امروز و فردا و برای شهرستان های (بیجار، قروه، دهگلان، زرینه، دیواندره و شرق کامیاران و سنندج) رخ دهد و در بقیه مناطق استان در حد احتمال باشد.

او تاکید کرد: با توجه به ماهیت بارش های فصل گرم، امکان آبگرفتگی معابر شهری و روستایی در این نواحی به طور موقت دور از انتظار نیست.

این کارشناس هواشناسی خاطرنشان کرد: همچنین با توجه به شرایط تشکیل گرد و خاک بر روی عراق و سوریه و انتقال بخشی از آن به سطح استان، کیفیت هوا و دید افقی طی سه روز آینده تا حدودی کاهش می یابد.

کد خبر 111901

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha