به گزارش کرد پرس, مهدی ترابیان در نشست انتخاباتی با عنوان احزاب و مشارکت حداکثری, اظهار کرد: از این 50 حزب, 20 حزب اصوالگرا, 20 حزی اصلاح طلب و 10 حزب نیز مستقل هستند که در طول سال فعالیت های کمرنگی دارند اما در زمان انتخابات مختلف حضور و فعالیت پررنگ تری دارند.
وی افزود: احزاب همیشه به دنبال تغییرات هستند و مهمترین وظیفه آنان تشویق و ترغیب مردم برای مشارکت در انتخابات است.
دبیر حزب جمعیت اسلامی فرهنگیان کردستان اولین سخنران این نشست بود که گفت: متاسفانه هنوز به انضباط حزبی در کردستان نرسیده ایم و امیدواریم این تعداد حزب در قالب چند حزب قدرتمند با یکدیگر تجمیع شوند.
منصور نصرتی شعار اظهار کرد: متاسفانه احزاب ما تنها در زمان انتخابات فعال می شوند و در طول سال کار خاصی ندارند در حالی که باید افرادی را تربیت کنند که با حمایت حزب خود برای نمایندگی شورا, مجلس و یا ریاست جمهوری ثبت نام کنند.
وی با بیان اینکه این انتخابات ابروی نظام است و همه باید برای تشویق مردم کار کنند, افزود: مردم دیگر دلسرد شده اند و ناراضی هستند که به هر کسی که رای داده اند وضعیت همانگونه باقیمانده و تفاوتی ایجاد نشده است.
دبیر حزب جمعیت اسلامی فرهنگیان کردستان ادامه داد: همه مسئولان و مدیران از مشکلات با خبر هستند اما متاسفانه برخی نمی توانند کار خاصی انجام دهند و دردی که در کردستان داریم و همیشه آن را فریاد زده ایم هر وقت یک مسئول به این استان می آید عده ای خاص دور آنها را می گیرند و نمی گذارند که دغدغه و مشکلات استان را منتقل کنیم.
نصرتی شعار یادآور شد: انتظار داریم از افرادی که برای خود پست و مقامی نمی خواهند و تنها دلسوز مردم و استان هستند گروهی تشکیل شود تا دغدغه های مردم را به گوش مسئولان برسانند.
وی با اشاره به اینکه امروز دلسوزان مر م در کردستان خانه نشین شده اند که این جای سوال دارد, بیان کرد: کسی که از مشکلات و دعدعه های مردم حرف می زند ضدانقلاب نیست بلکه دلسوز نظام, انقلاب و مردم است.
دبیر حزب موتلفه کردستان نیز در این نشست گفت: متاسفانه شاهد هستیم پس از اینکه نماینده هر حزبی در کشور به قدرت می رسد دیگر پاسخگوی مطالبات مردمی نیست و کسی نیز قادر به پیگیری این مطالبات نیست.
جلیل مهدی عراقی اظهار کرد: تمامی احزاب امروز به دنبال این هستند که در انتخابات 28 خرداد خود را نشان دهند و مردم را پای صندوق ها بیاورند و قدرت خود را به رخ بکشند.
وی افزود: متاسفانه شاهد هستیم برخی احزاب به جای فعالیت های مشارکت جویانه به دنبال زیرسوال بردن فعالیت های دولت های گذشته است و همه خدمات را زیر سوال می برد که این جفا به نظام است.
دبیر حزب موتلفه کردستان ادامه داد: همه دولت ها به اندازه خود فعالیت کرده و برنامه های توسعه ای را پیش برده اند و خدمات نیز قابل مشاهده است و از این رو به جای زیرسوال بردن خدمات دیگران, باید به مردم بگویند بر اساس چه پارامتری به کدام نامزد رای بدهند.
دبیر حزب اتحاد ملت ایران اسلامی نیز در این نشست گفت: احزاب ما به دور از جناح گرایی باید تلاش کنند که مردم را برای حضور در انتخابات ترغیب کنند.
رمضان یوسفی اظهار کرد: مسئولان احزاب باید بدانند جناح گرایی و حزب گرایی جای خود را دارد و خدمت به نظام جای خود را دارد و یکی از مهمترین وظیفه ای که هر حزب دارد تشویق مردم برای حضور در پای صندوق های رای است.
دبیر حزب کارگزاران کردستان نیز در این نشست بیان کرد: فعالیت احزاب در ایران خود یک مشکل است و در کردستان این مشکل بسیار گسترده است و نمی توان آنگونه که باید فعالیت های سیاسی خود را پیش برد.
صلاح الدین فتحی ادامه داد: احزاب اصلاح طلب متاسفانه در دستگاه های نظارتی و اجرایی انتخابات مانند شورای نگهبان جایی ندارند و از همین رو بیشتر نمایندگان این احزاب در انتخابات مختلف رد صلاحیت شده اند.
وی یادآور شد: امروز متاسفانه شاهد هستیم که مردم نسبت به حضور در انتخابات دلسرد هستند و این حاصل همین فعالیت احزاب اصولگرا است که خدمات دولت را زیرسوال می برند و مردم نیز وقتی می بینند که هر کسی انتخاب شود تفاوتی نخواهد کرد دیگر برای شرکت در انتخابات رغبتی ندارند.
دبیر حزب آزادی کردستان نیز در این نشست گفت: مواردی که امروز در جامعه می بینیم بسیار نگران کننده است چرا که برخی از احزاب در بین مردم و دیگر احزاب به عنوان احزاب ضدانقلاب به چشم می آیند علیرغم اینکه به تایید وزارت کشور رسیده اند.
سیدامید شیخ احمدی اظهار کرد: نباید حضور احزاب به گونه ای باشد که مردم را نسبت به نظام و انتخابات نگران کند و مردم باید بدانند که حضور در احزاب به معنای براندازی نظام نیست بلکه در راستای تقویت فعالیت های سیاسی نظام است.
وی افزود: از طرف دیگر مردم وقتی می بینند که تنها کسانی نامزد انتخابات هستند که توسط نظام قابل قبول هستند و در بین مردم جایگاهی ندارند و استقلالی در رای دادن به نامزد خود را ندارند نگران و دلسرد می شوند.
دبیر حزب جمعیت حامیان انقلاب اسلامی نیز در این نشست بیان کرد: خوشبختانه احزاب اصلاح طلب و اصولگرا در کردستان در یک راستا که همان تقویت نظام و انقلاب است حرکت می کنند.
سعید رسولی ادامه داد: هدف دیگر احزاب مشارکت حداکثری مردم در انتخابات است که مردم ناراضی را پای صندوق رای بیاورند چرا که مردم دیگر از اصلاح طلب و اصولگرا خسته شده اند.
وی یادآور شد: امروز مردم به واسطه نارضایتی هایی که وجود دارد بر اساس آمارهای موجود 56 درصد رای سیاه دارند و قصد رای دادن ندارند.
دبیر حزب سازمان معلمان ایران در این نشست گفت: مردم معتقد هستند که احزاب واقعی در کشور ما وجود ندارد و ساختار نظام ما یک ساختار پارلمانی است و احزاب در تشکیل آن هیچ نقشی ندارند.
سرکار غفاری اظهار کرد: امروز در فضای انتخاباتی و تبلیغاتی قرار داریم و همه ما در جامعه حضور داشته و شاهد هستیم که فضای انتخابات بسیار سرد است و مردم قصد مشارکت ندارند.
وی افزود: در انتخابات مجلس شاهد بودیم در برخی از شهرهای کردستان تنها با مشارکت 8 درصدی نماینده مجلس انتخاب شد که این جای نامل و نگرانی ب ای این دوره از انتخابات دارد.
دبیر حزب سازمان معلمان ایران ادامه داد: مردم ما درک و فهم سیاسی دارند و وقتی قصد مشارکت در انتخابات را دارند, بدون شک دلایل محکمی دارند و باید به دنبال رفع این جریان های فکری باشیم.
غفاری یادآور شد: وقتی شاهد هستیم که تمام اعضای شورای نگهبان از یک طیف خاص سیاسی هستند و تنها کسانی را در تایید صلاحیت ها پذیرش کرده اند که با جریان فکری آنان موافق است, شور انتخاباتی کاهش می یابد.
وی بیان کرد: این عملکرد به گونه ای مردم را دچار نگرانی کرد که خود رهبری در سخنانی بیان کردند که به عده ای در این مبحث ظلم شده و وقتی مردم این موارد را می بینند دیگر رغبتی برای حضور در انتخابات ندارند.
نظر شما