به گزارش کرد پرس ، محورهای مهم بیانات رهبر معظم انقلاب به این شرح است:
دهه مبارک کرامت و میلاد حضرت علی بن موسی الرضا (ع) را به همه ملت عزیزمان و همه مشتاقان زیارت آن بزرگوار تبریک عرض می کنم. متاسفانه مدتهاست که از این فیض بزرگ محروم مانده ایم.
امیدواریم خداوند متعال به برکت دعا و شفاعت این بزرگوار رحمت و لطف خویش را بر این ملت روز به روز افزون کند و برکات مجاورت ملت ایران با آن روز به روز افزایش پیدا کند.
بحث امروز من صرفاً درباره انتخابات است. تا کمتر از ۴۸ ساعت دیگر یک رویداد سرنوشت ساز در کشور اتفاق خواهد افتاد و آن عبارت است از انتخابات ریاست جمهوری و انتخابات شوراهای شهر و روستا.
قطعاً سرنوشت کشور در یک برهه زمانی در همه زمینهها،در زمینه اقتصاد، مسائل فرهنگی، امنیت، سلامت و غیره وابسته به عملی است که شما مردم ایران روز جمعه انشاءالله انجام خواهید داد. شما با حضور خودتان و با رای خودتان سرنوشت کشور را در همه مسائل عمده رقم میزنید.
حضور مردم در نظام جمهوری اسلامی دارای یک اصل محکم و یک سند متقن فکری است و صرفاً یک مسئله سیاسی نیست. البته فواید سیاسی حضور مردم خیلی زیاد است لکن علاوه بر اینها و مهمتر از اینها اصل فلسفه حضور مردم در نظام جمهوری اسلامی است. یعنی در جمهوری اسلامی، جمهوری یک بخش و اسلامی یک بخش است و اگر جمهور حضور نداشته باشند جمهوری اسلامی تحقق پیدا نمیکند.
هدف دشمن این است که این انتخابات به صورت مطلوب جمهوری اسلامی انجام نگیرد یعنی مردم از نظام فاصله بگیرند. چون عدم حضور مردم در انتخابات طبعا فاصلهگیری مردم از نظام جمهوری اسلامی است و این هدف آنهاست.
البته مردم به حرف آنها گوش نکرده اند. تجربه نشان داده که متن مردم- بعضی از گروههای خاص را کار نداریم که این حرفها را آنها هم در مطبوعات یا این روزها در فضای مجازی تکرار می کنند- با آنها کاری نداریم. لکن متن مردم نشان داده اند که هرچه دشمن خواسته اینها عکس آن را انجام داده اند، هم در مورد انتخابات هم در مورد راهپیماییها و مسائل گوناگون دیگر. ایندفعه هم به توفیق الهی همینطور خواهد شد مردم انشاءالله حضور پیدا خواهند کرد و به نظام جمهوری اسلامی آبرو خواهند داد.
انتخابات نشان دهنده حضور مردم در صحنه است. حضور مردم در صحنه یعنی نظام جمهوری اسلامی پشتوانه مردمی دارد. این در اقتدار نظام جمهوری اسلامی ایران و اقتدار کشور تاثیر بی نظیری دارد. هیچ ابزار قدرتی به اندازه حضور مردم برای کشور قدرت افزا نیست. ما ابزارهای نظامی سیاسی اقتصادی را قدرت افزا و قدرت زا میدانیم اما هیچ کدام به اندازه حضور مردم نیست. حضور مردم، نظام جمهوری اسلامی را به معنای واقعی کلمه قدرتمند می کند.
آن کسانی که حرفهای سفسطه آمیزی در مورد انتخابات میزنند برای اینکه مردم را از حضور در انتخابات دلسرد کنند اینها در واقع دنبال تضعیف نظام هستند.
دشمنان خارجی هم که صریحا با انتخابات در میافتند دنبال این هستند نظام را تضعیف کنند آنها میدانند اگر چنانچه حضور مردم ضعیف شود و کشور ضعیف شود، آن وقت میتوانند کشور را دچار ناامنی و دچار تروریسم کنند و کشور را جولانگاه تروریست ها قرار بدهند. این در صورتی است که پشتوانه حضور مردم کمرنگ شود.
البته این را تصریح نمیکنند البته در گوشه و کنار حرفهایشان این معنا کاملاً شنیده میشود و دیده میشود که دنبال همین هستند میخواهند حضور مردم نباشد تا نظام ضعیف شود تا بتوانند در کشور اخلال کنند، در کشور دخالت کنند و کشور را جولانگاه مزدوران خودشان قرار دهند.
اگر ما کاهش حضور مردم را داشته باشیم، از آن طرف افزایش فشارهای دشمن را خواهیم داشت. اینها با همدیگر به معنای واقعی کلمه نسبت معکوس دارند. اگر چنانچه ما در کشور افزایش مشارکت را کم داشته باشیم از آن طرف افزایش فراوان فشار دشمنان را خواهیم داشت. اگر بخواهیم فشارهای دشمنان چه فشارهای اقتصادی مثل تحریم از بین برود یا کاهش پیدا کند راهش این است که حضور مردم در انتخابات افزایش پیدا کند و پشتوانه مردمی به رخ دشمنان کشیده شود.
خوشبختانه در طول سالهای متمادی همیشه انتخاباتهای ما انتخاباتهای سالمی بوده است این هایی که اعتراض میکنند ممکن است گوشهای اخلالی در بخشی داشته باشند اما مجموع انتخابات سالم و قوی بوده است.
یک شاهد روشن و دلیل متقن این است که در طول این دهها سال در انتخاباتهای ریاست جمهوری، روسای جمهوری سر کار آمدند که مذاق های کاملا متفاوت و سلایق سیاسی متفاوتی داشتند. این نشان دهنده این است که انتخابات سالم انجام گرفته است و این جور نبوده که انتخابات تابع یک فکر سیاسی و یا مذاق سیاسی خاص باشد. گاهی رئیس جمهوری با یک مذاق سیاسی سرکار آمده و گاهی رئیس جمهور با مذاق سیاسی کاملاً متفاوت با او سر کار آمده است.
انتخابات بحمدالله رقابتی هم هست. مناظرات را دیدید. من درباره مناظرهها عرایضی دارم که اگر زنده بودیم بعد از انتخابات عرض خواهم کرد، ولی ملاحظه کردید در مناظرات نامزدهای محترم نشان دادند که کاملاً رقابتی حرکت میکنند معارضات فکری و زبانی در بین نامزها وجود داشت که هرکدام طرفداران خودشان را دارند.
دشمنان از اول انقلاب تا امروز، از روزی که رفراندوم جمهوری اسلامی با ۹۸ و اندکی بالاتر و برگزار شد تا امروز آرای مردم را زیر سوال بردند و همه انتخاباتها را زیر سوال میبرند. از دشمن آدم انتظار ندارد که اعتراف کنند که انتخاباتهای ما صحیح است.
جالب این است که بعضی از کشورها هستند که در میانه قرن بیست و یکم به صورت قبیلهای اداره میشوند در زیر حکومت یک قبیله مدیریت و اداره میشود که اصلاً بوی انتخابات هم به این کشورها نرسیده و مردم این کشورها اصلا نمیدانند صندوق رای چه هست و فرق صندوق رای و صندوق میوه را نمیدانند. این ها هم تلویزیون ۲۴ ساعته راه میاندازند کهعلیه انتخابات ما صحبت کنند و بگویند انتخابات ایران دموکراتیک نیست این هم جزو مسائل جالب این روزهای ماست
نظر شما