به گزارش کردپرس، رضا جعفر پور در خصوص این کنگره اظهار داشت: جشنواره در سه بخش شعر، موسیقی سنتی و تایپوگرافی است که بخش شعر در دو قسمت شعر آزاد و شور شمس برگزار میشود و همچنین جوایز ارزندهای به سه شاعر بومی که دارای مقام برتر بین سایر شعرای بومی شوند پرداخت میشود.
دبیر کنگره بینالمللی شمس و مولانا با اشاره به استفاده از داوران بنام کشوری در این جشنواره ملی تصریح کرد: در بخش موسیقی حسامالدین سراج، اردشیر کامکار و داود آزاد و نیز در بخش شعر محمدکاظم کاظمی، محمد سعید و شهرام میزایی و همچنین در بخش تایپوگرافی عبدالرضا چارئی، مجید محمد نژاد و جواهر از داوران نامدار کشور هستند که در جشنواره ملی شمس و مولانا آثار دریافتی را داوری میکنند.
جعفر پور با بیان اینکه ثبت نام در جشنواره شمس و مولانا تا 20 تیرماه امسال ادامه دارد، گفت: در سه بخش جشنواره شمس و مولانا 520 نفر شرکت کردند که از این تعداد، 55 گروه موسیقی، 364 قطعه شعر و 100 اثر تایپوگرافی به دبیرخانه جشنواره ارسالشده است همچنین از خراسان رضوی در بخش موسیقی، ایلام در بخش شعر و قم در بخش تایپوگرافی از ببین سایر استانهای کشور بیشترین اثر را ارسال شده است.
دبیر کنگره شمس و مولانا تصریح کرد: متاسفانه علیرغم اطلاع رسانیهای صورت گرفته، هنرمندان آذربایجان غربی حضور کم رنگی در بخشهای مختلف جشنواره شمس و مولانا را داشتند.
وی با اشاره به شرکت مهمانان خارجی گفت: تعدادی از شمس پژوه و مولوی شناسان از کشور ترکیه و آکادمی اقبال لاهوری از پاکستان در همایش علمی شمس و مولانا شرکت میکنند و مهمانان ویژه و بین المللی همچون سفیر ترکیه در ایران و این این جشنواره فرصت بسیار مناسبی برای خوی و معرفی آثار هنری است.
جعفر پور با اشاره به کنگره بین المللی شمس و مولانا بیان کرد: کنگره امسال متفاوتتر و علمیتر از سالهای گذشته در 7 و 8 مهر مصادف با روز شمس و مولانا در سالن شهید کوچری فرمانداری خوی برگزار میشود که 73 نفر برای ارسال مقاله علمی و شرکت در همایش علمی شمس و مولانا ثبتنام کردند.
به گزارش کردپرس، این جشنواره با حضور عموم مردم در آرامگاه شمس تبریزی از مورخه 24 الی 28 مرداد امسال در سه بخش برگزار میشود و در مراسم اختتامیه منصور غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری نیز حضور خواهند داشت.
نظر شما