به گزارش خبرگزاری کُردپرس، امین مرادی در نشست خبری با اصحاب رسانه با اشاره به دیدار اخیر دست اندرکاران کنگره 5400 شهید استان کردستان با مقام معظم رهبری (مدظله العالی ) گفت : معظم له در این دیدار با تمجید از شخصیت ماموستا شیخ الاسلام فرمودند : "مسئلهی شهدای عزیز کردستان از چند جهت حائز اهمیّت است و با بقیّهِی مراکز کشور، یعنی با اغلب مراکز دیگر کشور، تفاوت دارد. یک نقطهی بسیار مهم این است که میدان کار مبارزین کردستان چه آنهایی که در عرصهی دفاع مقدّس و جنگ و عمل نظامی فعالیت کردند، مثل پیشمرگان کُرد و سرداران و مانند اینها، چه آنهایی که در عرصهی فرهنگی کار کردند مثل شهید شیخالاسلام و امثال ایشان یک میدان هموار و آسوده مثل بقیّهی شهرستانها نبود، ضدّانقلاب در خود شهرهایشان، در خود مراکزشان حضور داشت. مثلاً فرض بفرمائید مرحوم شیخالاسلام من یادم نمیرود آن سخنرانی بسیار قوی و پُرمغز و پُرمطلبی که ایشان در مسجد جامع سنندج وقتی ما آنجا رفتیم، در حضور چند هزار نفر ایراد کرد. خب همان وقتی که ایشان این سخنرانی را ایراد میکرد، قطعاً میدانست که کسانی هستند در خود سنندج یا بیرون سنندج یا شاید در خود آن مجلس که با این بیانات و ابراز این بیانات مخالفند، امّا در عین حال این شجاعت را، این قدرت روحی را نشان داد و آن سخنرانی قوی را در آنجا ایراد کرد" .
مرادی تصریح کرد: همانگونه که رهبر انقلاب در پیام تسلیتی که به مناسبت شهادت این شهید والا مقام صادر فرمودند ایشان را شهید مظلوم کردستان خطاب فرمودند، امروز با گذشت 10 سال از سالگرد شهادت این عالم ربانی همچنان شاهدیم که بزرگی و جایگاه رفیع این دانشمند بزرگ جهان اسلام آنگونه که باید و شاید برای مردم تشریح نشده است .
رییس حوزه هنری استان کردستان با اشاره به اینکه حوزه هنری استان کردستان در راستای عمل به منویات و رهنمودهای رهبر معظم انقلاب اسلامی و با هدف ترویج فرهنگ ایثار و شهادت ، الگوسازی برای نسل جوان و معرفی شخصیت های برتر دینی، علمی، فرهنگی و انقلاب جهان اسلام را در راس برنامه های خود دارد، اظهار داشت: نخستین همایش نکوداشت شهید ماموستا محمد شیخ السلام نماینده مردم شریف کردستان در مجلس خبرگان رهبری به همت این حوزه برگزار می شود.
وی بررسی روش، سیره و نقش شهید ماموستا شیخ السلام در ترویج اندیشه های تقریبی، تلاش برای تحکیم پایه های وحدت و همدلی در کشور، معرفی جایگاه و شخصیت شهید ماموستا در جهان اسلام، بررسی ظرفیت های فرهنگی و دینی منطقه در راستای نیل به هدف متعالی تمدن سازی انقلاب اسلامی و الگو سازی در بین نسل جوان را از جمله اهداف این همایش عنوان کرد.
مرادی ادامه داد: پژوهشگران می توانند چکیده مقالات خود را تا 15 شهریور ماه 98 به آدرس سنندج ، خیابان شهید تعریف ، پایین تر از بیمارستان شهید قاضی، حوزه هنری انقلاب اسلامی استان کردستان، به دبیرخانه همایش ارسال نمایند .
رییس حوزه هنری استان کردستان، آخرین مهلت ارسال آثار به دبیرخانه را اول آبان ماه 98 اعلام کرد و افزود: همایش نهایی در 20 آبان همزمان با هفته وحدت در سالن نور اداره کل تبلیغات اسلامی استان کردستان برگزار می شود.
وی خاطر نشان کرد: این همایش در ادامه برگزاری کنگره 5400 شهید استان کردستان است و در سطح عالی مدیریت استان از جمله استاندار کردستان ، سپاه بیت المقدس استان ، رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی ، صدا وسیما ، بنیاد شهید و ... مورد حمایت قرار گرفته و زیر نظر نماینده ولی فقیه در استان کردستان به عنوان رئیس همایش و رئیس شورای سیاست گذاری فعالیت خود را آغاز نموده است .
مرادی درباره محور های این همایش گفت: ماموستا شیخ الاسلام و تقریب مذاهب اسلامی، ماموستا شیخ الاسلام و سرگذشت علمی و دینی، ماموستا شیخ الاسلام و خدمات فرهنگی و اجتماعی، ماموستا شیخ الاسلام و وحدت ملی و انسجام اسلامی، ماموستا شیخ الاسلام و رهبر معظم انقلاب اسلامی، ماموستا شیخ الاسلام و حکومت اسلامی و ماموستا شیخ الاسلام و نسل جوان از جمله محور های این همایش است.
رئیس حوزه هنری استان کردستان با بیان اینکه برنامه های مختلف دیگری در این همایش برنامه ریزی شده است، افزود: برگزاری همایش علمی و پژوهشی بررسی آثار، دیدگاه ها، شخصیت و زندگی شهید حاج ماموستا شیخ الاسلام، تولید فیلم مستند شیخ الاسلام کردستان، تهیه و انتشار کتاب زندگی نامه شیهد حاج ماموستا شیخ الاسلام، تهیه و تدوین کتاب شرحی بر سخنرانی های شهید حاج ماموستا شیخ الاسلام، تولید محتوا بر اساس روش ها و شیوه های جدید و نوین ارتباطی، برگزاری شب خاطره شیخ الاسلام کردستان با حضور چهره های برجسته ملی و بین المللی در روز 26 شهریور همزمان با سالروز شهادت ایشان و نامگذاری یکی از معابر اصلی شهر سنندج به ویژه خیابان منتهی به مسجد سید قطب به نام شهید حاج ماموستا شیخ الاسلام از جمله این برنامه ها است.
نظر شما