به گزارش کردپرس، احمد محمد رضایی در دومین شورای اداری شهرستان دیواندره که با حضور مسئولان استانی در سالن جلسات فرمانداری برگزار شد اظهار کرد: حلقه امنیتی در بحث پدافند غیرعامل زمانی کامل می شود که همه ما به عنوان مدیران اجرایی کشور در رده های مختلف با حساسیت و هوشیاری و اقدامات پیشگیرانه آسیب پذیری های داخل را به حداقل برسانیم.
مدیرکل پدافند غیرعامل استانداری کردستان ادامه داد: با بیان اینکه بحث پدافند عامل در بخش های مختلفی فعالیت دارد، اظهار داشت: پدافند عامل در همه امورات به نوعی ارتباط کاری دارد و اقدامات لازم را انجام می­دهد. در حال حاضر دو قرارگاه زیستی و سایبری به عنوان زیر مجموعه پدافند غیرعامل، بحث بیوتروریسم، شورای پدافند غیرعامل استان، انجمن علمی و کارگروه­های 11 گانه در استان فعال است.
وی اضافه کرد: در بحث کارگروه های 11 گانه هیچ مسئولیتی برای عضویت ادارات نداریم بلکه به تناسب شرح وظایف، ادارات و دستگاه های مرتبط با موضوع را دعوت و اقدامات پیشگیرانه را انجام خواهیم داد.
مدیرکل محترم پدافند غیرعامل استانداری کردستان بیان کرد: مسئولان باید دقت لازم را داشته باشند دشمن امروز بیکار ننشسته و از هر فرصتی برای ضربه زدن استفاده خواهد کرد مگر اینکه ما با هوشیاری لازم اقدامات پیشگیرانه را در نقاط آسیب­پذیر انجام دهیم.
احمد محمدرضایی گفت: موضوع آب شرب دیواندره مربوط به قرارگاه زیستی است که باید به قید فوریت پیگیری شود، شرکت آبفای تا قبل از راه اندازی تصفیه خانه دیواندره با جدیت و تلاش شبانه روزی آب شرب این شهر را بدون مشکل تامین کند.
وی به مخاطرات فضای مجازی و ابزارهای هوشمند اشاره کرد و گفت: در بحث فضای مجازی و سایبری همه ما در معرض خطر هستیم. تلفن های همراه در هر شرایطی به راحتی قابل نفوذ است و این آسیب پذیری را برای همه بویژه مدیران دارد. موارد زیادی مشاهده شده که عدم رعایت نکات ایمنی در این خصوص مشکلاتی را برای مدیران فراهم کرده است.
محمدرضایی ادامه داد: کارگروه­های 11 گانه باید در شهرستان فعال و گزارش 15 روزه خود را به فرمانداری ارسال کنند. کلیه اتفاقاتی که در شهرستان می­افتد و به نوعی با زندگی مردم ارتباط دارد در حوزه قرارگاه زیستی می باشد از جمله ساخت و سازها و پروژه های عمرانی ادارات که رعایت پدافند غیرعامل در آنها الزامی است.
وی بر حفظ زیرساخت ها و سرمایه های دولتی، تجهیزات سخت افزاری و نرم افزاری ادارات تاکید کرد و افزود: باید نفوذ را به حداقل ممکن و یا غیرممکن رساند و اتاق ها، شبکه ها و سامانه های اداری بروز رسانی شود.
مدیرکل پدافند غیرعامل استانداری کردستان اظهار داشت: بازدیدهای مکرر از مراکز سقل شهرستان در دستور کار قرار گیرد و موضوع جدی که مسئولان باید به آن توجه داشته باشند امنیت منابع و مخازن تامین کننده آب شرب شهرها و روستاها است که نیاز به اقدامات بازدارندگی دارد.
وی ابراز کرد: اعضای شورای پدافند غیرعامل آمادگی لازم برای وقوع هر نوع حوادث را داشته باشند تا در اسرع وقت اقدامات لازم صورت پذیرد، اگر مسئولان اتفاقات را به موقع گزارش کنند می توان آسیب پذیری ها را به حداقل رساند و از بروز حوادث بزرگتر پیشگیری کرد.
وی با بیان اینکه شهرستان دیواندره قطب تولید گندم استان محسوب می شود گفت: در بحث خرید گندم تدابیر لازم اتخاذ و طبق استانداردهایی که تعریف شده بدون هیچ مشکلی خرید گندم انجام شود. سیلوهای ذخیره گندم باید امکانات و استانداردهای لازم را برای جلوگیری از فساد گندم را داشته باشند.
محمدرضایی حوزه کار پدافند غیرعامل بسیار وسیع دانست و افزود: همه مدیران دستکاه های اجرایی به سادگی از کنار اتفاقات نگذرند. هر چه در بحث پدافند غیرعامل جدی تر عمل کنیم، بحران ها و هزینه ها را کاهش می دهیم. حفظ سرمایه ها و حفظ زیرساخت ها وظیفه همه است تا آسیبی نبینیم.
ثبت 35 هزار شکایت در 15 دفتر قضایی کردستان
در ادامه معاون قضایی رئیس کل دادگستری کردستان گفت: در سه ماهه نخست سال جاری ۳۵ هزار و ۶۸۶ شکایت در ۱۵ دفتر قضایی این استان ثبت شده است.
دکتر علی رشیدی اظهار داشت: در هفته قوه قضاییه امسال با بهره برداری از هشت دفتر در شهرستانهای استان تعداد این دفاتر به ۱۵ مورد رسید که در سه ماهه اول سال جاری ۳۵ هزار و ۶۸۶ شکایت در آنها ثبت شده است.
وی تصریح کرد: به منظور ارائه خدمات ارزنده به مردم و عدم نیاز مراجعه به دادگاهها، تاسیس دفتر خدمات الکترونیک قضایی دراستان قوت بیشتری گرفته است در این راستا تاپایان امسال تعداد سه دفتر دیگر در شهر دیواندره به بهره برداری می رسد تا تعداد دفاتر این شهرستان به چهار مورد برسد.
وی با اشاره به اینکه ۲۰ نوع خدمات در دفاترخدمات الکترونیک قضایی انجام میشود، افزود: دیواندره در ثبت سامانه ثنا مقام اول استان را دارد و۹۳ درصد ابلاغیه ها در دیواندره بصورت الکترونیکی صادر می شود.
دکتر رشیدی با بیان اینکه راه اندازی دفتر خدمات الکترونیک قضایی در شهرستانها کمک بسیار بزرگی به مردم و دستگاه قضا است، تاکید کرد: وظیفه قوه قضاییه پایداری امنیت و عدالت در جامعه و برخورد با مفسدان بوده که به خوبی انجام می شود.
فرماندار دیواندره در جلسه شورای اداری شهرستان، گفت: دیواندره یکی از شهرستانهای مهم استان کردستان در بحث تولید محصولات کشاورزی محسوب و اقتصاد بیشتر مردم این شهرستان بر پایه کشاورزی است، لذا با توجه به نزدیک شدن شدن به زمان برداشت گندم، مراکز خرید و سیلوها باید آمادگی لازم برای تحویل این محصول را داشته باشند.
جعفر توان دیواندره به افزایش بار مصرفی برق در این شهرستان در روزهای گرم سال اشاره کرد و افزود: طرح صرفه جویی در مصرف برق ساختمانهای اداری و عمومی به طور رسمی آغاز شده است که امیدواریم امسال با برنامه ریزی­های صورت گرفته و صرفه­جویی در مصرف برق، پایداری شبکه در ساعات اوج مصرف را شاهد باشیم.
نظر شما