به گزارش خبرگزاری کردپرس، فتحیان در همایش طرح گنج در ایلام بیان کرد: پس از شناسایی استعدادها و توانمندی های فرزندان مددجو، نسبت به پرورش این نوع استعدادها و خلاقیت ها از طریق مربیان کارآزموده و ارائه امکانات لازم اقدام خواهد شد.
وی ادامه داد: از آنجایی که هر ساله بسیاری از دانش آموزان و فرزندان مددجوی و نیازمند بخاطر مشکلات مالی خانواده هایشان از تحصیلات تکمیلی و کسب مدارج بالای علمی محروم می شوند ما می خواهیم از طریق طرح گنج این نوع کمبودها و مشکلات را از سر راه خانواده ها برداریم.
بکارگیری 800 مربی طرح گنج در استانهای محروم
فتحیان ادامه داد: برخلاف دیگر خدماتی که توسط کمیته امداد به خانواده ها ارائه می شود،نگاه ما در طرح گنج مددکاری و مددجویی نیست بلکه هدف اصلی یافتن استعداد و گنج های پنهان این فرزندان است.
وی با بیان اینکه ما در سطح کشور و در چند استان محرومی که به نیازمندان خدمت رسانی می کنیم بین 650 تا 800 مربی کارآزموده را برای اجرای این طرح به همکاری گرفته ایم گفت: متاسفانه در کشور ما یافتن استعدادهای درخشان و پرورش این استعدادها مورد غفلت قرار گرفته و متولی خاصی ندارد و کار فرهنگی گروهی نیز مورد غفلت قرار گرفته و فعالیتهای فردی جایگزین آن شده است.
معاون امور فرهنگی موسسه عترت بوتراب تصریح کرد: در این طرح هدف ما رفع دغدغه علمی نیازمندان بوده و در این زمینه از بهترین روشها استفاده خواهیم کرد.
فتحیان در ادامه افزود: در اجرای طرح گنج هر استانی یک هیئت علمی ثابت و مشخصی دارد و در ارائه آزموزش ها،طراحی فکری و مغز اولیه در همان استان شکل می گیرد.
حمایتهای موسسه خیریه عترت بوتراب از هزار کودک یتیم ایلامی
قائم مقام کمیته امداد استان ایلام نیز در این مراسم گفت: هم اکنون حدود هزار کودک یتیم ایلامی در قالب 643 خانواده از حمایتهای گوناگون موسسه عترت بوتراب برخوردار هستند.
رمضان دستیاری افزود: این موسسه در طول سال خدمات بسیار برجسته و شاخصی به این خانواده ها ارائه می دهد که عمده این خدمات در زمینه تأمین مسکن و سرپناه،تأمین جهیزیه،کمکهای تحصیلی و فرهنگی،خدمات درمانی و موارد دیگر است.
وی طرح گنج را یکی از مهمترین طرحهای فرهنگی موسسه عترت بوتراب عنوان کرد و گفت: 114 مربی در قالب این طرح در زمینه پرورش استعدادهای فرزندان مددجو همکاری می کنند.
قائم مقام کمیته امداد استان ایلام با بیان اینکه خدمات موسسه عترت بوتراب به مددجویان ایلامی از سال 93 آغاز شده است گفت: تمرکز بر روی توانمندسازی فکری و فرهنگی خانواده ها مهم ترین شاخص موسسه عترت بوتراب است.
نظر شما