به گزارش خبرگزاری کُردپرس، جمشید خیرآبادی در نشست خبری با اصحاب رسانه استان کردستان با بیان اینکه کشتی بانوان به صورت ویژه و رایگان در سالن استقلال روزهای زوج از ساعت 1 تا 3 در خانه کشتی مجموعه 22 گولان برگزار می شود و در حال حاضر حدود ۱۵ نفر در بخش کشتی بانوان در حال فعالیت هستند، اظهار داشت: در دیگر استان ها حدود 12 هیئت در لیگ برتر ورزش بانوان فعالیت دارند و 9 هیئت جدید هم به تازگی شروع به فعالیت کرده اند.
وی خاطر نشان کرد: مربیگری این کلاس ها توسط سلما نوری دانشجوی فوق لیسانس روانشناسی که دارای مدرک مربی گری است و سابقه چند مدال کشوری قهرمانی را در کارنامه خود دارد، انجام می شود.
رئیس هیئت کشتی استان کردستان افزود: خانه کشتی در ابتدا با حداقل امکانات به هیئت جدید واگذار شد و این هیئت فعالیت خود را به صورت رسمی از پنج فروردین ماه سال جاری آغاز کرده است.
خیر آبادی با بیان اینکه این خانه کشتی با خانه کشتی تهران برابری دارد، اضافه کرد: در طول سه ماه اخیر 470 تشک به این سالن اضافه شده و همچنین دو خوابگاه با ظرفیت 26 نفر برای پذیرایی کشتی گیران شهرهای دیگر آماده شده است.
وی هدف خود را ایجاد درآمد پایدار برای هیئت کشتی عنوان کرد و ادامه داد: تصمیم داشتم با راه اندازی یک سالن بدنسازی و سپس با اجاره آن به بخش خصوصی، درآمد آن را برای هیئت کشتی استان هزینه کنم که در این رابطه یک سالن 180 متری ساخته شده و امیدواریم با حمایت اداره کل ورزش و جوانان استان و سازمان برنامه و بودجه به 350 متر افزایش یابد.
رئیس هیئت کشتی استان کردستان اضافه کرد: راه اندازی این سالن سالانه 20 تا 30 میلیون تومان برای هیئت کشتی استان درآمد زایی دارد که باعث خودکفایی این هیئت خواهد شد.
خیر آبادی با اشاره به اینکه از طرف تربیت بدنی و هیچ نهاد حقیقی و حقوقی کمک مالی نشده است، تاکید کرد: در حال حاضر برآورد هزینه نشده ولی همواره سعی کرده ایم مکان ساخته شده مکانی در شان ورزشکاران باشد.
رئیس هیئت کشتی استان کردستان خاطر نشان کرد: با حمایت های اداره کل ورزش و جوانان استان کردستان یک سالن کشتی دیگر با 300 متر تشک در بهاران به هیئت کشتی استان اختصاص یافته است.
خیر آبادی به اهمیت مربی در ورزش اشاره کرد و اظهار داشت: در پرورش مربی علمی کم کاری شده است و باید کلاس های ویژه برگزار شود تا سطح علمی آن ها را ارتقا دهیم.
وی با بیان اینکه کشور آذربایجان با 6 میلیون و 500 هزار نفرجمعیت در المپیک ریو، 18 مدال المپیک را کسب کرده است، ادامه داد: کشور ایران با 80 میلیون جمعیت و ترکیه با 82 میلیون جمعیت ، هرکدام در المپیک ریو تنها 8 مدال المپیک را کسب کرده اند.
رئیس هیات کشتی کردستان دلیل مدال های بیشتر کشور آذربایجان را جایگاه مربی دانست و یاد آور شد: اولویت ما قهرمان سازی و مربی سازی و داورسازی و پرورش ورزشکاران بود.
خیر آبادی معضل اصلی ورزش ایران را فله ای آموزش دادن مربیان دانست و تصریح کرد: هر مربی به 50 نفر تمرین و آموزش می دهد در حالی که نهایت توان یک مربی 4 الی 6 نفر برای قهرمان سازی است.
وی یادآور شد: از زمان برگشت به ایران ۲۸ کلاس رایگان برای فعالین کشتی در مناطق کردنشین کشور برگزار کرده ام و چنانچه در هر زمانی هر گروه و هیئتی اعلام نیاز کند، پیگیر خواهم بود.
به گفته رئیس هیئت کشتی استان کردستان برای اینکه کشتی کردستان به روال عادی برگردد نیاز به زمان بیشتر و برنامه های میان مدت دارد . رتبه کشتی استان کردستان بیست و سوم است که این رتبه به دلیل برگزاری مسابقات وکلاس ها بوده در حالی که کشتی استان از قبل در رتبه بیست و نهم قرار داشت.
نظر شما