پایان کار دومین جشنواره ملی پویانمایی و برنامه های عروسکی تلوزیونی

سرویس کرمانشاه- آیین اختتامیه دومین جشنواره ملی پویانمایی و برنامه های عروسکی تلوزیونی در تالار انتظار کرمانشاه، با حضور رییس سازمان صداوسیما، معاون امور استان های این سازمان، مدیران ارشد استان و جمعی از هنرمندان و مردم هنردوست کرمانشاه برگزار شد.

به گزارش خبرنگار کردپرس، در ابتدای آیین اختتامیه، از خانواده شهیدان رضوان مدنی، محمدسعید جعفری، یحیی شمشادیان، سجاد و هاشم حبیبی تجلیل شد.

خانواده مرحوم آیت الله سید مرتضی نجومی نیز مورد تجلیل قرار گرفتند و از مفاخری چون عبدالله جواری رئیس انجمن خوشنویسان استان و همچنین بانوی قهرمان دوران دفاع مقدس فرنگیس حیدرپور و مهناز فتاحی نویسنده کتاب فرنگیس و رییس کانون پرورشی فکری کودکان و نوجوانان نیز تقدیر به عمل امد.

معاون امور استان های صداو سیما در مراسم اختتامیه دومین جشنواره پویانمایی و برنامه های عروسکی تلوزیونی گفت: تولید و سرمایه گذاری در زمینه پویانمایی یکی از شاخه های بزرگ در زمینه صنایع فرهنگی و هنری در جهان محسوب می شود. پویا نمایی و کارهای عروسکی موجب درآمد زایی و اشتغال می شود و بر روی جریان های فرهنگی کشور تاثیرات فراوانی دارد.

دارابی در خصوص ویژگی های این جشنواره افزود: شعار این دوره از جشنواره « ایرانی پویا، کرمانشاهی زیبا» بود. کرمانشاه دارای ظرفیت ها و توامندی های فراوانی در زمینه ی گردشگری، زیارتی، کشاورزی و...است. معرفی ظرفیت های کرمانشاه به تمام کشور و به شناسایی و بکار گیری نیروهای جوان در بخش فرهنگی و هنری، رقابتی سالم را در میان هنرمندان بومی ایجاد می کند.

وی ادامه داد: باید تمرکز زدایی را از پایتخت به سمت استان های دیگر ببریم. توجه بیشتر به استان ها، برگزاری هفته های فرهنگی در استان ها با حضور هنرمندان محبوب صدا و سیما باعث رشد استعداد و همچنین ساختن فضایی شاد برای کودکان و نوجوانان می شود.

دارابی در ادامه با اشاره به اینکه حضور همه جانبه برنامه سازان و مدیران در سراسر کشور خود باعث می شود آن ها سفیران شایسته ای برای معرفی استان ها باشند گفت: این حضور همه جانبه در استان ها شناسنامه ی فرهنگی برای هر استان درست می کند.

مرضیه برومند رئیس هیئت داوران بخش عروسکی جشنواره نیز گفت: هم اکنون دوره ی جوان هاست و باید به آن ها میدان بدهیم و زیر ساخت ها را درست کنیم. از تماشای تولیدات استان ها واقعا لذت بردم که چه کارهای بزرگ و ارزشمندی در استان ها تولید می شود. امیدوارم سال دیگر در جشنواره پویا نمایی قهقه بزنیم.

استاندار کرمانشاه دیگر سخنران این آئین بود. وی با اشاره به وقوع زلزله و سیل در استان گفت: دوباره برخواستن و ساختن، ویژگی مردم کرمانشاه است. کار بازسازی در روستاها ۹۶ درصد پیشرفت داشته و واحد های شهری ۷۰ درصد است.

بازوند اظهار داشت: هنر و صنعت رسانه در قالب های متنوع از جمله پویانمایی می تواند ارزش افزوده ی فراوانی برای کشور داشته باشد.

وی بیان کرد: انیمیشن یک صنعت است و موجب اشتغال زایی و به راه افتادن جریان های فرهنگی و اجتماعی می شود.

بازوند با اشاره به اینکه در کرمانشاه شخصیت های فراوانی وجود دارند که می توان انیمیشن های جذابی از آن ها ساخت، گفت: یکی از این شخصیت ها یارمحمدخان است که به دوره مشروطه برمی گردد و این آمادگی را داریم که از ساخت اینگونه برنامه ها حمایت لازم را از تولید کنندگان داشته باشیم.

در پایان این مراسم از چهره‌های شاخص عرصه عروسکی همچون بنفشه بدیعی، مریم سعات، بهرام شاه محمدلو، غلامعلی افشاریه،وحید نیکخواه آزاد، مرتضی اسدی مرام، مهدی فقیه، بهروز و نادر یغمائیان، آزاده پور مختاری قدردانی شد. همچنین آثار برگزیده در این جشنواره مورد تقدیر قرار گرفتند.

کد خبر 123796

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha