یکهزار میلیارد تومان اعتبارات عمرانی آذربایجان غربی توزیع شد

سرویس آذربایجان غربی- رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی آذربایجان غربی گفت: به منظور شتاب بخشی به روند توسعه، حدود یکهزار میلیارد تومان از اعتبارات عمرانی استان در بین دستگاه های اجرایی، شهرستان ها و فصول مختلف توزیع شده است.

به گزارش کردپرس، ناصر حضرتی پر در سومین جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه استان گفت: طبق قانون شورای برنامه ریزی و توسعه استان مهمترین رکن تصمیم گیری در مباحث برنامه ریزی در حوزه های اجتماعی فرهنگی و مالی استان است که تا این مرحله 500 میلیارد تومان اعتبارات هزینه ای بین دستگاه های اجرایی که اعتبارات هزینه ای آنها از منابع استانی تامین می شود، توزیع شده است .

وی ادامه داد: اعتبارات هزینه ای استان در سال جاری 20 درصد افزایش یافته و در بخش اعتبارات استانی و بویژه اعتبارات ملی اختصاص یافته به استان در سال جاری نیز 133 درصد نسبت به سال گذشته رشد داریم.

وی با تشریح اولویت های استان در بحث توزیع اعتبارات در سال جاری گفت: نگهداری فضاهای اداری، توجه و کمک مالی به شهرداری های کوچک و کم درآمد، مشارکت با خیرین مدرسه ساز، توجه به فعالیت های در حوزه خدمات بهداشتی و درمانی، توسعه فضاهای ورزشی، کمک به توسعه زیر ساخت های تولید و اشتغال ، صنعت و کشاورزی ، توسعه زیر ساخت های حمل و نقل از اولویت های سازمان مدیریت و برنامه ریزی در توزیع اعتبارات استان در سالجاری خواهد بود.

حضرتی پر با بیان اینکه بجز در موارد استثنایی پروژه های جدید عمرانی در استان در سالجاری آغاز نمی شود، اظهار کرد: با توجه به مصوبه هیات دولت و دستورالعمل سال جاری اتمام پروژه های نیمه تمام و تسویه بدهی به پیمانکاران استان در اولویت اعتبارات عمرانی استان قرار خواهد گرفت.

رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان ادامه داد: در اعتبارات امسال توجه ویژه ای به تخصیص اعتبارات مصوبات سفر ریاست جمهوری به استان ، تفاهم نامه های میان وزرا و استاندار محترم و اعتبارات مصوب سفر های مقام عالی استان به شهرستان ها شده است .

استاندار آذربایجان غربی نیز در این جلسه گفت: برخی از شهرستان ها به لحاظ بهره مندی از شاخص های توسعه وضعیت خوبی ندارند که در همین راستا تلاش داریم با تخصیص اعتبارات بیشتر بخشی از عقب ماندگی های این مناطق را جبران کنیم و بر اساس عدالت و انصاف توزیع و به شهرستان های محروم توجه بیشتری می شود.

شهریاری با انتقاد از دستگاه های استانی در وصول درآمدها و جذب بودجه های ملی ، افزود: متاسفانه برخی از دستگاه ها در این زمینه جدیت لازم را ندارند که لازم است در سالجاری با کمک نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی در جذب اعتبارات بهتر عمل کنند.

وی ادامه داد: دستگاه ها می توانند جهت تامین بخشی از هزینه ها اقدام به فروش اموال غیرمنقول مازاد خود نمایند.

کد خبر 123921

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha