به گزارش خبرنگار کرد پرس، اسماعیل رستم پور شامگاه سه شنبه در دیدار با مردم روستاهای بخش ننور بانه گفت: باید خدمت گذار مردم و پاسخگوی مشکلات مردم باشیم و در این راستا نهایت تلاش خود را برای رفع تنگناها و مشکلات بکار گرفتیم.
وی افزود: بخش ننور در نقطه صفری مرزی قرار گرفته و مرزها دولبه است هم می تواند سود دهی بالا داشته باشند هم می تواند باعث ایجاد ناهنجارها و قاچاق کالاهای ممنوعه شود.
وی اظهار داشت: در راستای بهره مندی مردم شهرستان بانه از مزایای مرزی اقدامات خوبی انجام شده و رسمی شدن مرز سیرانبند بانه نیز در همین راستا امسال اجرایی شد.
وی با بیان اینکه برای رفع مشکل سد عباس آباد بانه 370 میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد گفت: کل اعتبارات شهرستان بانه 430 میلیارد ریال است که حدود 20 درصد تخصیص دارد.
فرماندار شهرستان بانه نیز در ادامه گفت: در 2 سال اخیر در شهرستان بانه 120 پروژه کوچک و بزرگ به بهره برداری رسید که این پروژه نقش مهمی در توسعه و عمران این شهرستان دارد.
اسماعیل رستم پور با بیان اینکه منطقه ویژه اقتصادی بانه زمینه ساز رونق اقتصادی غرب کشور و اقلیم کردستان عراق است افزود: تمام زیرساخت های سرمایه گذاری در این منطقه فراهم شده که با بهره برداری از ظرفیت های منطقه ویژه اقتصادی بانه زمینه اشتغال بسیاری جوانان تحصیل کرده و افراد جویای کار را فراهم می شود.
وی اظهار داشت: در منطقه ویژه اقتصادی بانه 20 واحد سرمایه گذاری تاکنون تعریف شده و هفت سرمایه گذار عراقی برای سرمایه گذاری در این منطقه اعلام امادگی کردند.
رستم پور گفت: شرایط مرز نشینی ویژه است علارغم وجود مشکلات اقتصادی در کشور تمام تلاش دولت این بوده که باری از دوش مردم منطقه بردارد.
وی اظهار داشت: در 2 سال اخیر سه خواسته دیرینه مردم بانه که شامل رسمی شده مرز سیرانبند بانه، بهره برداری از منطقه ویژه اقتصادی و منطقه آزاد تجاری بانه- مریوان محقق شد.
به گفته فرماندار بانه، امسال باتوجه به کاهش شدید بارش ها کل کشور با مشکل کم آبی مواجه شده که برای جبران کم آبی در شهرستان بانه اقداماتی انجام شده است.
وی با اشاره به وجود 2 هزار و 300 شهید، جانباز و آزاده دوران دفاع مقدس یادآور شد: بانه قدمگاه شهدا است و مردم مرزدار این شهرستان در هشت سال دفاع مقدس با جان و دل از مرزها محافظت کردند و اجازه ندادند که یک وجب از خاک ایران به دست دشمنان بیفتد.
نظر شما