به گزارش کُرد پرس، حجت الاسلام حمید شهریاری عصر پنجشنبه در نشست با مدیران و اعضای شرکتهای فناور و دانش بنیان کردستان با هدف شفاف سازی وضعیت مالی مدیران، بزودی سامانه ثبت اموال و دارایی های مسئولان به صورت پایلوت در تهران راه اندازی و افتتاح میشود.
وی اظهار داشت: سامانه ثبت اموال و داراییهای مسئولان تقریبا آماده است و ظرف ۲ هفته آینده به صورت پایلوت در تهران و در دفتر خدمات مرکزی قوه قضاییه راه اندازی میشود.
وی این سامانه را گامی بسیار مهم در راستای شفافیت مالی مدیران دانست و اضافه کرد: مشغول انجام ملاحظات امنیتی در این سامانه هستیم تا طوری طراحی شود که اطلاعات مسئولان در اختیار بیگانگان قرار نگیرد و سایت آن هک نشود.
رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه به موضوع حمایت از شرکت های فناور و دانش بنیان نیز اشاره کرد و افزود: این قوه می تواند موانعی را که موجب توقف فعالیت های استارتاپها و شرکتهای فناور می شود، برطرف کند.
حجت الاسلام شهریاری با اشاره به اینکه یکی از وظایفی که برای روسای کل دادگستری ها تعیین شده، مراقبت از شرکت های دانش بنیان و فناور است، یادآور شد: اگر نهادی که برای افرادی اشتغال ایجاد کرده دچار مشکل شد، مشکلات را طوری رفع می کنیم که اشتغال افراد دچار چالش نشود.
وی تاکید کرد: ما مسئول حمایت از استارتاپ ها و شرکت های دانش بنیان نیستیم اما مسئولیت داریم که به نوعی با جرائم این شرکت ها تعامل کنیم که افراد شاغل در این نهادها دچار شکست نشوند.
رئیس مرکز امار و فناوری اطلاعات قوه قضائیه به راه اندازی سامانه ثنا نیز اشاره کرد و گفت: این پروژه بعد از سامانه های بانکی و کارت سوخت، مهمترین سامانه در بحث احراز هویت قطعی در آن شکل می گیرد.
حجت الاسلام شهریاری در بخش دیگر به فضای مجازی و استفاده صحیح از آن اشاره ای داشت و افزود: شورای عالی فضای مجازی آنگونه که شایسته است مسئولیتش را به خوبی انجام نداده و دچار یک تاخیر فناورانه در حوزه فناوری اطلاعات شدهایم.
وی تصریح کرد: تنها راهکار تکیه کردن به سرمایه و ایده پردازی مردم است.
تعدادی از مدیران شرکت های فناور کردستان نیز در این نشست به مشکلات و کمبودهای خود اشاره کرده و خواستار حمایت بیشتر قوه قضاییه و دیگر دستگاه های مسئول از این شرکت ها برای توسعه کسب و کا ر و ا یجاد اشتغال شدند.
نظر شما