تعیین یک فرد مسلمان بە عنوان سفیر انگلیس در بغداد

سرویس عراق و اقلیم کردستان- سفیر جدید انگلیس در عراق، اعلام کرد کە مسلمان است و می خواهد زبان عربی را بە خوبی بیاموزد.

بە گزارش کردپرس بە نقل از سایت خبری خندان، مارک پریسون ریچاردسون سفیر جدید انگلیس در عراق، در پیامی ویدئویی اعلام کرد کە یک فرد مسلمان است و فرزندش علی نام دارد.

وی در این پیام افزودە از آنجایی کە خود مسلمان است می خواهد اطلاعات بیشتری دربارە عراق داشتە باشد و بە منظور آموختن بهتر زبان عربی، زمانی را بە گفتگو با پسرش علی در لندن اختصاص می دهد.

همچنین اشارە کردە کە در سال های گذشتە نیز بە عنوان مشاور سفیر در عراق حضور داشتە است.

وزارت خارجە انگلیس در 25 ژوئن اعلام کرد کە ریچاردسون بە عنوان سفیر جدید انگلیس در عراق منصوب می شود.

وی در فاصلە سال های 2013 الی 2014 بە عنوان دیپلمات انگلیس در عراق کار کردە و در 22 سال گذشتە بە عنوان دیپلمات این کشور در خارطوم، کابل و موگادیشو فعالیت کردە است.

کد خبر 13708

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha