به گزارش کردپرس،به نقل از جهاد کشاورزی؛ بیتا احمدیان با بیان اینکه این دوره های آموزشی در خصوص نحوه استفاده بهینه از منابع و تولید سبزی و صیفی و رعایت موارد بهداشتی برگزار می شود، اظهار کرد: درسالجاری تاکنون تعداد 550 باغچه خانگی توسط زنان روستایی در استان ایجاد شده است.
او توانمند سازی زنان روستایی و عشایری استان، ایجاد باغچه های خانگی و طرح بهبود تغذیه را از اهداف این دوره های آموزشی عنوان و اضافه کرد: اصلاح الگوی غذای خانواده ها، حمایت از تولید محصولات گواهی شده با تکیه بر مدیریت مصرف آب و خاک از دیگر اهداف اجرای این طرح است.
احمدیان با اشاره به اینکه در دو سال گذشته 146 دوره آموزشی برای زنان روستایی و عشایری استان برگزار شده است، گفت: امسال نیز 130 دوره آموزشی برای سه هزار و 250 نفر از زنان روستایی و عشایری استان برای ایجاد یک هزار و 255 باغچه خانگی برگزار می شود.
مدیر هماهنگی ترویج سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی از اجرای طرح توانمندسازی زنان روستایی در تولید فرآورده های زنبور عسل در سالجاری خبر داد و افزود: این دوره برای 18 نفر از زنان فعال در حوزه زنبور داری شهرستان خوی برگزار می شود.
او ادامه داد: این طرح توسط مشاور فنی استان در قالب کارگاه های عمل آوری فراورده های زنبور عسل شامل ژل رویال، موم،تولید زهر و ... برای گروه هدف برگزار می شود.
مدیر هماهنگی ترویج کشاورزی آذربایجان غربی همچنین اضافه کرد: شرایط کنونی برگزاری دورهها را محدود کرده است و با توجه به شیوع بیماری کرونا و لزوم رعایت پروتکلهای بهداشتی علاوه بر دوره های حضوری بیشتر دورههای آموزشی به صورت مجازی، با ارائه فیلم آموزشی، توزیع بروشور و نشریه با رعایت فاصله گذاری اجتماعی برگزار میشود.
احمدیان با بیان اینکه افزایش بیماریهای غیر واگیر در مناطق شهری و روستایی به دلیل مصرف زیاد قند و نمک و چربی، مصرف کم میوه و سبزی و دریافت ناکافی فیبر غذایی از عواقب آن است، افزود: دستیابی به هدف بهبود تغذیه و امنیت غذایی و ترویج کشاورزی پایدار با اجرای برنامه بهبود تغذیه و اصلاح الگوی غذای خانوارهای روستایی و عشایری محقق میشود.
نظر شما