به گزارش کردپرس، کریم سلیمانی در حاشیه سی و پنجمین اجلاس سراسری روسای آموزش و پرورش اظهار داشت: پر رنگ کردن نقش مشاوران جهت آموزش مهارت های یادگیری در فضای مجازی مانند مدیریت زمان، خلاصه نویسی و ..، بازخورد های پی در پی در گروه به فعالیت های دانش آموزان با رعایت اصول صحیح بازخورد دهی، برگزاری دوره های ضمن خدمت نیز در این زمینه نقش مهمی دارد.
او ادامه داد: لازم است برگزاری کارگاههای آموزشی بازدید مستمر کارشناسان از کلاسها بصورت مجازی. ارتقا امکانات نرم افزاری دسترسی مدیران مناطق در شبکه شاد برقرار شود و گزارش گیری و کنترل غیبت دانش آموزان فعال شود و پلت فرم سامانه شاد حتی المقدور دوطرفه باشد.
سلیمانی در باره تداوم شرایط کرونایی و چگونگی فعالیت مدارس و نوع آموزش گفت: در صورت تداوم شرایط کرونایی پیشنهاد می گردد باتوجه به تجارب سال تحصیلی گذشته تمهیداتی اندیشیده شود تا حتی الامکان کلاسهای درسی بصورت حضوری برگزار شده تا بحث آموزش بیشتر از این دچار آسیب و نقصان نگردد.
مدیر آموزش و پرورش مهاباد گفت: تولید محتوای آموزشی جذاب توسط خود معلم و به صورت چند رسانه ای، استفاده از نرم افزارهای تولید محتوا و فیلم های آموزشی مکمل جهت تثبیت یادگیری، تقویت ارتباط دانش آموزان در کلاس های مجازی با یکدیگر برای ارتقای کیفی آموزش ضروری است.
امکانات سال گذشته مهاباد جوابگوی آموزش در فضای مجازی نبود
سلیمانی بیان کرد: آموزش در فضای مجازی مستلزم ایجاد امکانات سخت افزاری و نرم افزاری مضاعف، مناسب و قابل قبول تری بوده که متاسفانه امکانات سال گذشته جوابگوی این امر نبود.
او بیان کرد: علاوه بر آن خود همکاران معلم نیز مهارت و تسلط کافی برای امر آموزش در فضای مجازی را خصوصا در بحث تولید محتواهای آموزشی و ... را نداشته که این مسئله نیز موجبات ناامیدی، دلسردی و بی انگیزگی بسیاری از همکاران را فراهم آورد.
مدیر اموزش و پرروش مهاباد افزود: از ۴۳هزار و۷۹۹ نفر دانش آموز منطقه مهاباد تعداد دانش آموزان واقعی نیازمند به گوشی هوشمند یا تبلت ۳۲۶۳ نفر است که از این تعداد تا کنون با تلاش خیرین و کادر مدارس و انجمن اولیا و مربیان ۱۲۸ مورد تامین شده است.
نظر شما